ΖώδιαΚεντρική

09/08: Κινηθείτε ευέλικτα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα μεταξύ 2μμ και 4μμ αποφύγετε σημαντικές δράσεις λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πέρασμα της στο ζώδιο των Διδύμων το απόγευμα θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε ευκολότερα τις ιδέες σας χρησιμοποιώντας την ιδιότητα της ευελιξίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μεταφέρετε την αισιοδοξία, την ελπίδα και την πίστη σας στους ανθρώπους γύρω σας απαλύνοντας και λειαίνοντας τους φόβους τους. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η δύναμή σας είναι αλήθεια πως πηγάζει από την καρδιά σας και σήμερα μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα κάντε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει αδιαφορώντας για τη συνέχεια. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μπορεί να μην είναι εύκολο να βρείτε όλες τις λύσεις που ψάχνετε ωστόσο η δυνατότητα να έρθουν νέες ιδέες οι οποίες υπόσχονται να σας αποφορτίσουν είναι έντονη. Δώστε χώρο σε ότι σας ηρεμεί και κυρίως ότι σας ευχαριστεί σήμερα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις και τις δεξιότητές σας με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και να προχωρήσετε μαζί ένα βήμα μπροστά. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα αρκεί να έχετε κατά νου πως θα πρέπει να πείσετε με τις πράξεις και όχι μόνο με τα λόγια. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να λειτουργήσετε αρκετά ελεύθερα και προς την κατεύθυνση της επιλογής σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί να μην είναι εύκολο σήμερα να τοποθετήσετε όλα τα κομμάτια του πάζλ, ωστόσο είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε την αρχή όσες δυσκολίες και αν προκύψουν. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας φέρνουν στο επίκεντρο των γεγονότων και σας ωθούν να ασχοληθείτε με τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε καταστάσεις που είναι ανοιχτές στην καθημερινότητά σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ενεργή και βοηθητική ημέρα για δράσεις που έχουν επεκτατικό και δημιουργικό χαρακτήρα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια σήμερα θέλουν ιδιαίτερη ευελιξία από εσάς. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Στις 16-17 Απριλίου η Διάσκεψη “Our Ocean Conference” Ελλάδα 2024: Οι τομείς δράσης και η στροφή στη βιώσιμη «γαλάζια» οικονομία

xristiana

Επιστημονική διημερίδα για τις Αιματολογικές Κακοήθειες στη Λάρισα

xristiana

COP28: Ο Μπάιντεν μεγάλος απών από τη διεθνή σύνοδο για το κλίμα

xristiana