ΖώδιαΚεντρική

08/08: Μία αίσθηση δυσαρέσκειας θα κυριαρχήσει – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα και αύριο μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου κοντά στον Ουρανό, ενεργοποιεί την δυσαρμονική του όψη με την Αφροδίτη ανάδρομη. Δώστε περισσότερη σημασία σε σχέσεις  και συνεργασίες και φροντίστε να κρατηθούν οι ισορροπίες εκεί που πραγματικά αξίζει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία ζητούν αρκετή ενέργεια από εσάς. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σήμερα μπορεί να φέρει εμπνεύσεις σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες. Δείξτε τις ικανότητές σας μέσα από τις δράσεις σας ωστόσο δεν πρέπει να ρισκάρετε για κανέναν λόγο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα απορροφούν αρκετή ενέργεια ωστόσο καλό θα είναι να τους δώσετε χρόνο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά ζητήματα σήμερα έρχονται στην επιφάνεια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή για να τα εξετάσετε κυρίως με κέντρο την ασφάλεια που ζητάτε να έχετε στη ζωή σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή ημέρα σήμερα για δράσεις οι οποίες είναι γειωμένες και καλά οργανωμένες. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα βάλτε προτεραιότητες και μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με τον Ουρανό βρίσκεται απέναντί σας φέρνοντας ζητήματα στο προσκήνιο που σχετίζονται κυρίως με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, καθημερινά απλά ζητήματα μπορεί να φαίνονται λίγο πιο δύσκολα σήμερα αλλά αυτό συμβαίνει (και) λόγω της δική σας κυρίως διάθεσης. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσκολίες ή διλλήματα γιαυτό προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει η τάση να βάλετε εμπόδια από μόνη/ος σας σε κάποιες καταστάσεις γιαυτό θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός οι κινήσεις σας και να συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα κάντε ότι έχετε προγραμματίσει αλλά με προσοχή γιατί μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ολοκληρώσετε σχέδια και επιθυμίες. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Τα πέντε κριτήρια για να διαλέξετε γυαλιά ηλίου για το παιδί

xristiana

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Για ΑμεΑ Από Τον Δήμο Καλαμαριάς

xristiana

Δ. Λαυρεωτικής: Υλοποίηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας για ηλικιωμένους & ΑΜΕΑ

xristiana