ΖώδιαΚεντρική

06/08: Εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη μαζί με τον Χείρωνα ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα. Είτε μέσω δικών σας βαθύτερων σκέψεων είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων η ανάγκη να ξεδιαλυθούν εκκρεμότητες θα μονοπωλήσει παρόλο που τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα σας ωθούν να μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Όσο κυλά η ημέρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν εσάς προσωπικά προσπαθώντας να βρείτε λύσεις. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη κινείται ανάδρομη γιαυτό πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή μπορεί να σας μπερδεύουν. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα προσφέροντας τη βοήθειά σας στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μπορείτε να εστιάστε σε παραγωγικούς δρόμους ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από αύριο και μετά θα υπάρξει μεγαλύτερη εύνοια. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να νιώσετε όμορφα στο περιβάλλον που θα βρεθείτε σήμερα είναι έντονη και ενδέχεται να ωθεί τα βήματά σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες συναισθηματικές φορτίσεις σήμερα μπορεί να σας αποθαρρύνουν ή να νιώσετε πως μένουν πίσω οι προσωπικές σας ανάγκες. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, Η Σελήνη με τον Χείρωνα απέναντί σας σήμερα συνδυαστικά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία δεν κάνει την σημερινή ημέρα την πιο ιδανική. Προχωρήστε με σύνεση το πρόγραμμά σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δράστε όσο περισσότερο αυτόνομα γίνεται χωρίς να χρειαστείτε την βοήθεια άλλων ανθρώπων. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού προσθέτει χάρη σήμερα στις σκέψεις και τις κινήσεις σας ωστόσο η συμμετοχή του Χείρωνα ενδέχεται να μην φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τα προσωπικά και το σπίτι σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, επικοινωνιακά ζητήματα ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα τα οποία δεν φαίνεται να σας είναι και τόσο ευχάριστα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε θέλετε εκτός οικονομικά και ζητήματα αξιών. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Το κινητό

xristiana

Μέσα μεταφοράς: Όροι και προϋποθέσεις για τη δωρεάν μεταφορά ΑμεΑ και πολυτέκνων

xristiana

Εκδήλωση Του Κοινού Των Μαγνήτων Για Την Κλιματική Κρίση

xristiana