ΚεντρικήΟμορφιά

Φυσικό μπότοξ στο σπίτι

9/8/2023

Όσο δημοφιλές έχει γίνει τελευταία το μπότοξ, άλλο τόσο δημοφιλείς είναι και οι διάφορες μέθοδοι που το αντικαθιστούν με φυσικό τρόπο. Κι αυτό γιατί δεν είναι όλες οι γυναίκες διατεθειμένες να υποστούν τις όποιες διαδικασίες εμπεριέχουν νυστέρι / ενέσιμα. Όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως όμως επιθυμούν να μεγαλώνουν όμορφα  και με έναν τρόπο που να τις κάνει να αισθάνονται αυτοπεποίθηση – χωρίς απαραίτητα να επιχειρούν να εξαλείψουν εντελώς τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου.

Υπάρχουν πράγματι μερικές εναλλακτικές του μπότοξ που όχι μόνο θα σε γλυτώσουν από την, ούτως ή άλλως, ψυχοφθόρα διαδικασία των ενέσιμων μεθόδων στο ιατρείο, αλλά μπορούν να γίνουν εύκολα από τον καθένα στην άνεση του σπιτιού του.

Πιο αναλυτικά, μια από αυτές αφορά το μασάζ προσώπου, μια απόλυτα φυσική μέθοδος που είναι ό,τι πιο επίκαιρο μπορείς να κάνεις τώρα. 

Είτε επιλέξεις να το κάνεις μόνη σου είτε με τη βοήθεια μιας επαγγελματία, ένα είναι το σίγουρο: το μασάζ έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην όψη των ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Κι αυτό γιατί χαλαρώνει του μυς του προσώπου και ανακουφίζει από την κούραση και το στρες που έχουν συσσωρευτεί, ενώ βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να λάμπει, η ελαστικότητά της να βελτιώνεται αισθητά αλλά και οι λεπτές γραμμές / ρυτίδες να φαίνονται πιο λείες.

Αρχικά, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις αν επιλέξεις να το κάνεις μόνη σου, είναι η σωστή ενυδάτωση και υγρασία στην επιδερμίδα, που θα την πετύχεις με μια ενυδατική κρέμα ή ένα face oil. Άλλο ένα στοιχείο που πρέπει επίσης να έχεις στο νου σου είναι η δύναμη που πρέπει να βάλεις στα δάχτυλα: όχι πολύ μεγάλη αλλά ούτε και μηδαμινή, μια μέτρια πίεση στα δάχτυλα είναι ιδανική για να ωφεληθείς τα μέγιστα από το face massage. 

@valeriiaveksler

Free at home “Botox” look Apply moisturizer or cosmetic oil and repeat each exercise for 30 seconds. 1. Circular motion to relax 11 lines 2. Moving fingers up towards the hairline to relax frontal is muscles that cause forehead wrinkles 3. Separating the muscle slowly Save this video to remember to do daily 🙌 #nobotox #botoxfacial #nobotoxneeded #beautyhack #foreheadwrinkles #antiaging

♬ Radio – Lana Del Rey

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr

Πηγή βίντεο: https://www.madamefigaro.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

“Οι Προσφυγικοί Οικισμοί της Μακεδονίας” στην Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας

xristiana

Κάντο όπως οι Ασιάτισσες: Συνταγές ομορφιάς με ρύζι για αλαβάστρινη επιδερμίδα!

xristiana