ΚεντρικήΟμορφιά

Τα Barbie inspired νύχια της Margot Robbie θα σου κλέψουν την καρδιά

3/8/2023

Η ταινία της forever αγαπημένης κούκλας των κοριτσιών, Barbie, έχει προκαλέσει φρενίτιδα από την πρώτη κιόλας στιγμή που άρχισε να λανσάρεται στην αγορά. Σε αυτό έπαιξε φυσικά σημαντικό ρόλο η πρωταγωνίστρια της, η ηθοποιός Margot Robbie, η οποία χάρη στο παρουσιαστικό της είναι μια αληθινή κούκλα και υποδύεται άψογα αυτόν τον ρόλο.

Για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας, αλλά και για τις ανάγκες της ίδιας της παραγωγής και των γυρισμάτων, η σταρ «υιοθέτησε» τόσο το beauty όσο και το fashion στιλ της Barbie. Το ροζ έγινε το χρώμα της χρονιάς του 2023 και κατέκλυσε τις βιτρίνες των καταστημάτων. Πλέον, οι περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, έχουν βάλει τις αποχρώσεις και τους τόνους του ροζ στην καθημερινότητα τους και το Barbiecore trend κυριαρχεί στα social media.

Η Margot Robbie ταξίδεψε σε πάρα πολλές περιοχές του πλανήτη για να δώσει το παρών στις πρεμιέρες της ταινίας και εντυπωσίασε σε όλες τις εμφανίσεις που έκανε. Για μια από αυτές και συγκεκριμένα για την επίσημη εμφάνιση της στην πόλη του Μεξικού, η ηθοποιός αφέθηκε στα μαγικά χέρια της Betina Goldstein, η οποία δημιούργησε για εκείνη ένα εκπληκτικό μανικιούρ εμπνευσμένο από τον κόσμο της Barbie και το outfit της σταρ εκείνη την βραδιά.

margotpinknuxia

Instagram @betina_goldstein

margorbarbie

Instagram @betina_goldstein

Η διάσημη nail artist δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου η ηθοποιός ποζάρει και δείχνει στους followers της nail artist το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα. Πρόκειται για έναν συνδυασμό χρωμάτων όπως του παστέλ κίτρινου, του λιλά, του magenda, του λευκού, του απαλού ροζ και του ροδακινί και μάλιστα, η Betina Goldstein έκανε και το παρακάτω video tutorial για να δείξει ακριβώς την τεχνική που ακολούθησε.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.allyou.gr

Related posts

Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά

xristiana

Το «Άσυλο Του Παιδιού» Διοργανώνει Πασχαλινή Εορταγορά Και Πασχαλινό Τσάι

xristiana

“Μία Λαμπάδα… Ένα Χαμόγελο” – Πασχαλινά Bazaars Από “Το Χαμόγελο Του Παιδιού” Σε Όλη Την Ελλάδα

xristiana