News ΑΜΕΑΚεντρική

Στεφ. Γατσούλης: Πώς θα σταματήσουμε τη στάθμευση σε ράμπες ΑΜΕΑ

30/8/2023

Η «Σύγχρονη Πόλη» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Γατσούλης, κάνουν μια προσπάθεια τελείως διαφορετική από τις άλλες. Μια προσπάθεια ευαίσθητη όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη με τα δικαιώματα των ευάλωτων συμπολιτών μας. Ως αυριανή διοίκηση του Δήμου, στόχο έχει να φέρνει αποτελέσματα, όχι μόνο να επισημαίνει και να συζητά τα προβλήματα της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας.

Καταθέτουμε στον δημόσιο διάλογο μια ακόμα πρότασή μας, που σκοπό της έχει να προστατευθούν αποτελεσματικά οι ράμπες ΑΜΕΑ από το «προσωρινό», αλλά και αντικοινωνικό παρκάρισμα ορισμένων οδηγών. Με άλλα λόγια, να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα στα πεζοδρόμια της πόλης, όσων έχουν αναπηρία ή κάποια κινητικά προβλήματα.

Ως διοίκηση του δήμου η «Σύγχρονη Πόλη» κι ως Δήμαρχος ο Στέφανος Γατσούλης, θα προχωρήσουμε αποφασιστικά στον έντονο κι εμφανή χρωματισμό με ειδική σήμανση (κίτρινα εικονίδια) της ασφάλτου, στα σημεία που υπάρχουν ράμπες ΑΜΕΑ. Επίσης στα δυο άκρα κάθε ράμπας θα τοποθετήσουμε πινακίδες με το σήμα των ΑΜΕΑ, έτσι ώστε οι οδηγοί να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι εφικτό να σταθμεύσουν εκεί τα οχήματα τους.

Η παρέμβαση μας στόχο έχει την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Στέφανος Γατσούλης, παρουσιάζοντας αυτό το μέτρο από το πρόγραμμά μας, δήλωσε: «Είναι σημαντικό η μετακίνηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα και η πρόσβασή τους σε όλα τα πεζοδρόμια της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να γίνεται στην πράξη, όχι μόνο να το λέμε στα λόγια»

Η »Σύγχρονη Πόλη» στοχεύει σε απλές και πρακτικές παρεμβάσεις που θα δημιουργήσουν μία νέα πραγματικότητα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, ώστε η πόλη μας να γίνει πιο ανοιχτή, πιο ανθρώπινη στην καθημερινότητά της, γιατί αυτή Η ΠΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, είμαστε όλοι εμείς!

☑️Στέφανος Γατσούλης – Σύγχρονη Πόλη

Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

“Η πόλη είσαι εσύ!”

☎️694 780 3850

📌Εκλογικό Κέντρο: Μυριοφύτου 4, Νέα Φιλαδέλφεια

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας: Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana

Γάλα βρόμης ή γάλα αμυγδάλου; Ποιο να προτιμήσετε

xristiana

Κοινά αντιφλεγμονώδη φάρμακα κατά των πόνων της μέσης μπορεί τελικά να παρατείνουν το πρόβλημα

xristiana