ΚεντρικήΟμορφιά

Πως να πετύχεις τα πιο τέλεια σγουρά μαλλιά!

2/8/2023

To πιο εύκολο και γρήγορα καλοκαιρινό χτένισμα, μετά το wet look φυσικά, είναι το να κάνεις τέλεια σγουρά μαλλιά το καλοκαίρι! Ειδικά εμείς που έχουμε ίσια ψάχνουμε τις σωστές τεχνικές για να τα πετύχουμε.

Έκανα μια mini έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκα τα πιο χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να αγγίξετε το τέλειο!

Το παν για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα είναι τα μαλλιά να είναι περιποιημένα, όμορφα χτενισμένα χωρίς κόμπους και υγιή γι’αυτό μην αμελείς τις συχνές μάσκες μαλλιών όταν κάνεις μπάνιο!

Και για να σας προλάβω καθώς ξέρω πως τα παρακολουθείτε όλα και γνωρίζετε τα trends, πως η ζώνη από τη βαμβακερή μας ρόμπα μπάνιου, γίνεται το τέλειο gadget για κυματιστά μαλλιά του ονείρου. Τυλίγεις απλά τα νωπά μαλλιά σου στη ζώνη και τα αφήνεις όλο το βράδυ!

Δες το βίντεο:

Τips για να ενισχύσεις τους φυσικούς κυματισμούς των μαλλιών σου!

#Ενυδάτωση:

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι φροντίστε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό σαμπουάν και μαλακτικό. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε λάδια θρέψης μαλλιών για να αποτρέψετε την ξηρότητα και σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα που μπορούν να αφαιρέσουν τα φυσικά έλαια από τα μαλλιά μας, προκαλώντας ξηρότητα και φριζάρισμα.

#Χρησιμοποιήστε ένα εξάρτημα διάχυσης:

Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, χρησιμοποιήστε ένα εξάρτημα διάχυσης για να διατηρήσετε τις φυσικές σας μπούκλες και να μειώσετε το φριζάρισμα. Κρατάμε το ακροφύσιο κοντά στο κεφάλι και ρυθμίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία.

#Αποφύγετε το θερμικό styling:

Ελαχιστοποιήστε τη χρήση εργαλείων θερμικής styling, όπως ισιωτικά ή σίδερα για μπούκλες. Aγκαλιάστε τη φυσική σας υφή με ένα leave-in conditioner ή ένα ενυδατικό σπρέι που ενισχύει τη λάμψη των κανονικών σας μαλλιών.

#Απαλό τρίψιμο:

Αφού λούσετε τα μαλλιά σας, τρίψτε τα απαλά με μια πετσέτα από μικροΐνες ή ένα παλιό βαμβακερό μπλουζάκι για να ορίσετε τις μπούκλες σας ή εκείνες που έχουν πιο ίσια μαλλιά το φυσικό κυματισμό τους.

#Εφαρμόστε προϊόντα styling:

Χρησιμοποιήστε προϊόντα που βελτιώνουν τις μπούκλες, όπως τζελ, μους ή κρέμες για να καθορίσετε και να κρατήσετε τις μπούκλες σας στη θέση τους.

#Προστατευτικά χτενίσματα:

Σκεφτείτε τις πλεξίδες ή τους κότσους, για να προστατεύσετε τις μπούκλες σας από σκληρά στοιχεία όπως ο ήλιος και ο αέρας το καλοκαίρι.

#Περιορίστε τη συχνότητα πλυσίματος:

Πλένετε τα μαλλιά σας λιγότερο συχνά για να διατηρήσετε τα φυσικά έλαια και να αποτρέψετε το φριζάρισμα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μόνο conditioner μεταξύ των σαμπουάν.

#Κοιμηθείτε σε μεταξωτή ή σατέν μαξιλαροθήκη:

Για να μειώσετε την τριβή και να αποτρέψετε το φριζάρισμα ενώ κοιμάστε, φροντίστε να επενδύσετε σε μια τέτοια θήκη που είναι σωτήρια.

#Αποφύγετε να αγγίζετε τα μαλλιά σας:

Το υπερβολικό άγγιγμα μπορεί να διαταράξει τις μπούκλες σας και να προκαλέσει φριζάρισμα. Αφήστε τα να στεγνώσουν στον αέρα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θυμηθείτε πως τα μαλλιά κάθε ατόμου είναι μοναδικά, επομένως μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείτε με διαφορετικά προϊόντα και τεχνικές για να βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για τον συγκεκριμένο τύπο των μαλλιών σας.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εμβόλια που πρέπει να έχει κάνει ένα παιδί μέχρι τα 12 έτη

xristiana

Greece Race For The Cure® 2022: Οι Εγγραφές Άνοιξαν

xristiana

04/10: Προσοχή στις αναταράξεις – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

xristiana