ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Κώστας Μακεδόνας σε μια μοναδική συναυλία στη Φιλοθέη

31/8/2023

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού και του ΟΚΑΠΑ Φιλοθέης-Ψυχικού, «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ» ο Κώστας Μακεδόνας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και τραγούδια κορυφαίων δημιουργών που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική μουσική τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο cine Φιλοθέη.

Ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες.

Στα 33 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες επιτυχίες.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Χριστιάννα Γαλιάτσου και εξαμελής ορχήστρα μουσικών με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Βελλιάδη.

Είσοδος δωρεάν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Σε ποιες χώρες εντός και εκτός Ευρώπης καταγράφεται έξαρση ιλαράς – Πλήρη εμβολιασμό με δύο δόσεις συστήνει ο ΕΟΔΥ

xristiana

Απαλά πόδια μετά την αποτρίχωση με ξυραφάκι

xristiana

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Οι Γερμανικές Σπουδές στην Ελλάδα σήμερα – Η νέα γενιά ερευνητριών και ερευνητών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σε διάλογο»

xristiana