ΚεντρικήΚοινωνικά

Επιστρέφει το Thessaloniki Beer Festival

24/8/2023

Το Thessaloniki Beer Festival έρχεται για να προσφέρει και φέτος την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας!

Το Τετραήμερο από την Πέμπτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας με περισσότερα από 30 Beer Kiosks, 150 ετικέτες μπύρας από Ελλάδα και εξωτερικό, 2 Music Stages και ειδικά διαμορφωμένο Street food area. Lager, Stout, Pale Ale, IPA, Porter, Pilsner όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας, θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε στο Thessaloniki Beer Festival, στη μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στην Ελλάδα.

Το #TBF2023 αποτελεί χωρίς αμφιβολία την κορυφαία συνάντηση για όλους τους λάτρεις του ζύθου από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Εντυπωσιακό και πλούσιο το μουσικό πρόγραμμα του festival με σπουδαία ονόματα και local dj’ s!

Περιλαμβάνει 2 stages με πολύ μουσική και εκρηκτικά live από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Planet of Zeus, Naxatras, Fundracar, Χατζηφραγκέτα και πολλά ακόμα

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 20/2

xristiana

Ι. Βαρδακαστάνης από την ΕΟΚΕ για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν νησιά, ορεινές και αραιοκατοικημένες περιοχές

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana