News ΑΜΕΑΚεντρική

Δήμος Αριστοτέλη – Δημοτικό Κάμπινγκ Ιερισσού πόλος έλξης και για τα άτομα με αναπηρία!!!

21/8/2023

Με την εγκατάσταση της ειδικής ράμπας SeaAccess, της τουαλέτας, των αποδυτήριων, των ομπρελών και με τις ειδικές θέσεις για τα αμαξίδια μέσω του επιχειρηματικού προγράμματος του Δήμου Αριστοτέλη, το κάμπινγκ Ιερισσού αποτελεί πλέον πόλο έλξης και τουριστικό προορισμό και για αυτήν την ιδιαίτερη κατηγορία συνανθρώπων μας. Δεχόμαστε καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού πλήθος ΑμεΑ που απολαμβάνουν χωρίς καμία χρέωση τις υπηρεσίες της ειδικής ράμπας και των χώρων υγιεινής και τα σχόλια που αποκομίζουμε για τις υπηρεσίες, μας δίνουν τη δύναμη να το συνεχίσουμε. Είναι ένα έργο που υλοποίησε με επιτυχία ο Δήμος Αριστοτέλη και το στήριξε η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. δείχνοντας πως όταν υπάρχει άριστη συνεργασία μπορούμε να παράγουμε αξιόλογο έργο. Στις υπηρεσίες προσφέρεται:

 δυνατότητα χρήσης της ράμπας από την ανατολή ως την δύση του ηλίου, καθώς η ρεσεψιόν του κάμπινγκ λειτουργεί όλο το 24ωρο

 ειδικές θέσεις παρκινγκ για τα οχήματα των Αμεα

 εύκολη πρόσβαση

 καθημερινή φροντίδα και καθαριότητα της τουαλέτας και των διαδρόμων

 ντουζιέρα για ΑμεΑ

 ομπρέλες, ειδικές θέσεις για τα αμαξίδια και ξαπλώστρες για τους συνοδούς

 ασύρματο δωρεάν wifi

 ταχύτατη επιδιόρθωση τυχόν βλαβών μέσω της εταιρείας που έχει συνάψει σύμβαση ο Δήμος Αριστοτέλη.

Όπως ανέφεραν ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος και η πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. κα. Μαρία–Ελένη Ζαμάνη ΄΄ θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες για την ειδική αυτή κατηγορία συνανθρώπων μας, ενώ για τη νέα σεζόν θα βελτιώσουμε κι άλλο τις παροχές μας, γιατί ένας από τους στόχους της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι και η παροχή κοινωνικών υπηρεσιών…΄΄.

Πηγή: https://ergoxalkidikis.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μπριζόλες με ντοματίνια και σάλτσα κρεμμυδιών

xristiana

Εκδήλωση στο κινηματοθέατρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» με παιδικές ζωγραφιές & μελωδίες

xristiana

Σε κρίση η ψυχική υγεία των Ελλήνων εφήβων – Τα ανησυχητικά ευρήματα έρευνας

xristiana