ΖώδιαΚεντρική

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο 10/8

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων δίνοντας χώρο στην επικοινωνία και τις αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους. Νέες ιδέες και πληροφορίες έρχονται βοηθητικά σε ζητήματα που σας απασχολούν, ωστόσο λόγω κυρίως της Αφροδίτης ανάδρομης καλό θα είναι να διπλο-τσεκάρετε ότι προκύπτει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μεταφέρετε τα μηνύματά σας στους ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας προσπαθώντας να τους ενθαρρύνετε και να απαλύνετε τον πόνο τους. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η δύναμή σας πηγάζει από την ανάγκη να εκπληρώσετε επιθυμίες που είναι πιο πάνω από άλλες αυτή τη στιγμή. Μπορούν να ανοίξουν δημιουργικοί δρόμοι και νέες κατευθύνσεις αρκεί να έχετε το μυαλό και κυρίως τα μάτια σας ανοιχτά. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η προθυμία σας αυτές τις ημέρες να γνωρίσετε νέα δεδομένα και να αποκτήσετε γνώση για νέες καταστάσεις παίζει σημαντικό ρόλο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε διάφορες σκέψεις έχετε μπει τις τελευταίες ημέρες και αυτό το σκηνικό θα κρατήσει μέχρι και αύριο γιαυτό μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες, ομοϊδεάτες, φίλους ή/και συνεργάτες αναδύονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες και είναι σίγουρο πως έρχονται νέες πληροφορίες σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκονται κάποια εμπόδια στο δρόμο σας ή να νιώθετε έξτρα βάρος στους ώμους σας ωστόσο δεν θα κρατήσει για πολύ. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, διανύετε δημιουργικές ημέρες και έχετε την πολυτέλεια/πλεονέκτημα να επιλέξετε την πιο παραγωγική γα εσάς κατεύθυνση αυτή τη στιγμή. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, αυτές οι ημέρες είναι αρκετά φορτισμένες με την έννοια πως πολλές σκέψεις μπορεί να φέρνουν είτε μνήμες από το παρελθόν είτε επιθυμίες και όνειρα τα οποία για κάποιον λόγο έχετε αφήσει στην άκρη.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα αυτές τις ημέρες σας θέλουν σε εγρήγορση και μπορεί να νιώθετε λίγο περισσότερο κούραση από ότι συνήθως.Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αυτές τις ημέρες σας δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες σε πολλά θέματα και να προχωρήσετε κατά βούληση. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με καταστάσεις αυτές τις ημέρες οι οποίες με την ενέργειά σας μπορούν να αναπτυχθούν και να επεκταθούν. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αυτές τις ημέρες προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν περισσότερο από μια άλλη στιγμή και να παίρνουν ενέργεια κα χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πάτερ μου αμάρτησα…

xristiana

Νέα Ζηλανδία: Το συγκλονιστικό σπήλαιο που μοιάζει με έναστρο ουρανό

xristiana

Αδέσποτα ζώα συντροφιάς: Νέα ενίσχυση 1,5 εκατ. ευρώ σε 22 δήμους από το ΥΠΕΣ

xristiana