ΚεντρικήΜαγειρική

Ραβιόλια με σάλτσα πέστο και ντοματίνια

8/6/2023

Υλικά

Ραβιόλια με τυρί

Λίγο ελαιόλαδο

Ντοματίνια

Σπανάκι

Πέστο

Εκτέλεση

Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε βρασμό. Μαγειρέψτε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, στραγγίστε τα και αφήστε τα στην άκρη.

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τις ντομάτες – σοτάρετε μέχρι να αρχίσουν να «σκάνε», 3 έως 4 λεπτά. Προσθέστε το σπανάκι και συνεχίστε το μαγείρεμα, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαραθεί, 1 έως 2 λεπτά.

Προσθέστε τα μαγειρεμένα ραβιόλια και το πέστο, ανακατέψτε απαλά για να ενωθούν.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Τι να προσέξεις όταν εμφανίζονται σπυράκια πριν την περίοδο

xristiana

Δωρεάν δίμηνο εργαστήρι αυτοσχεδιασμού και υποκριτικής για κινηνηματογράφο

xristiana

Πατατόσουπα βελουτέ με μπέικον

xristiana