ΚεντρικήΚοινωνικά

«Να τι θα πει Ελλάδα»: Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Κηφισιά

15/6/2023

Ο Πρόεδρος Φίλιππος Χίου και το Δ.Σ. του Συλλόγου «Τροβαδούροι Κηφισιάς» σας προσκαλούν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Να τι θα πει Ελλάδα»  τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 – Ώρα: 20:00 στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Οι «Τροβαδούροι Κηφισιάς» θα κλείσουν τη χειμερινή τους σεζόν με μια Ελληνική χορευτική βραδιά με ζωντανή μουσική και χορούς από περιοχές της πατρίδας μας.

Η εκδήλωση θα αρχίσει με τη χορωδία των «Μικρών Τροβαδούρων» υπό τη Διεύθυνση του Μουσικοπαιδαγωγού, μουσικολόγου και συνθέτη Γιώργου Σιτώτη και θα συνεχιστεί με το χορευτικό συγκρότημα του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης του Χολαργού, που τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της οποίας Διευθυντής είναι ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” Δήμου Κηφισιάς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πηγή:: https://www.xtypos.gr

Related posts

Πέντε λόγοι για να πούμε και φέτος “ναι” στο καρπούζι

xristiana

Αντικολλητικά τηγάνια: Ποια ασθένεια προκαλούν – Τα συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζετε

xristiana

Διαβήτης: Τι αλλάζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις και την Τεχνητή Νοημοσύνη

xristiana