ΚεντρικήΟμορφιά

Wet look: Πως θα πετύχεις το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα

7/6/2023

Εάν με ρωτήσεις ποιο είναι το πιο εύκολο, μοδάτο και sexy καλοκαιρινό χτένισμα σίγουρα θα σου έλεγα το wet look!

Tα υγρά μαλλιά, είτε με χωρίστρα στη μέση και χαλαρά liquid waves, είτε όλα τραβηγμένα προς τα πίσω, είναι πολύ hot και πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσετε και μόνες σας γιατί είναι πανεύκολο hairstyle!

Tι πρέπει όμως να προσέξετε για να δημιουργήσετε το τέλειο wet look; Σας δίνω όλα τα tips!

Δείτε πρώτα το βίντεο:

@lilianafilipa___

Sugestão de um penteado super fresh, é mesmo fácil de fazer 🙂 basta um pente com dentes finos, um elixir ao longo de todo o cabelo (boa quantidade para aspecto molhado) e gel aspecto molhado 😘 #cabelo #hair #look #wetlook #wetlookhair

♬ original sound – <3

#Λουστείτε πρώτα:

Πλύνετε καλά τα μαλλιά σας για να αφαιρέσετε τυχόν ρύπους, λάδια ή συσσωρεύσεις προϊόντων.

#Εφαρμόστε ένα τζελ ή πομάδα styling:

Επιλέξτε ένα τζελ ή πομάδα υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργεί μια υγρή εμφάνιση. Αυτά τα προϊόντα έχουν συνήθως ισχυρό κράτημα και γυαλιστερό φινίρισμα.

Απλώστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στα χέρια σας και τρίψτε τα μεταξύ τους για να ζεσταθεί.

#Βάλτε το προϊόν ομοιόμορφα:

Περάστε τα χέρια σας μέσα από τα μαλλιά σας, κατανέμοντας το τζελ ή την πομάδα ομοιόμορφα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλα τα μαλλιά για μια ομοιόμορφη υγρή εμφάνιση.

#Χτενίστε ή βουρτσίστε τα μαλλιά σας:

Χρησιμοποιήστε μια χτένα με φαρδιά δόντια ή μια βούρτσα για να φορμάρετε τα μαλλιά σας με τον επιθυμητό τρόπο.

Μπορείτε να το γλιστρήσετε προς τα πίσω, να δημιουργήσετε ένα πλαϊνό μέρος ή να το διαμορφώσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προτιμάτε.

#Προσθέστε περισσότερο προϊόν εάν χρειάζεται:

Αν νιώθετε ότι το wet look δεν είναι αρκετά έντονο ή αν έχετε πιο πυκνά ή πιο μακριά μαλλιά, μπορείτε να προσθέσετε λίγο περισσότερο styling gel ή πομάδα. Προσέξτε να μην το χρησιμοποιείτε πολύ, καθώς μπορεί να βαρύνει τα μαλλιά σας ή να τα κάνει να φαίνονται λιπαρά.

#Κλειδώστε το αποτέλεσμα:

Για να έχετε το τέλειο wet look παραμένει στη θέση του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι φινιρίσματος ή λακ με γυαλιστερό φινίρισμα.

#Αποφύγετε να αγγίζετε τα μαλλιά σας:

Μόλις πετύχετε το επιθυμητό wet look, προσπαθήστε να αποφύγετε να αγγίζετε ή να περνάτε τα δάχτυλά σας στα μαλλιά σας πολύ συχνά.

Κυκλοφορούν πολλά tutorials που δείχνουν διαφορετικούς τρόπους χτενίσματος. Εγώ έχω πετύχει το wet look ακόμα και με μάσκα μαλλιών, κάνοντας και θεραπεία στα μαλλιά παράλληλα! Σε κοντά μαλλιά λειτουργεί ακόμα και ο αφρός, κάποιες βάζουν σε βρεγμένα μαλλιά λαδάκι θρέψης και έπειτα serum που τους δίνει λάμψη!

Πειραματιστείτε με διαφορετικά προϊόντα και τεχνικές για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στα μαλλιά και στο προσωπικό σας στυλ καλύτερα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

«Πες ΜΑΣ ΤΟ»: Το Νέο Podcast Του «Άλμα Ζωής» Για Τον Καρκίνο Του Μαστού

xristiana

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

xristiana

Δήμος Καλαμαριάς: Εκδήλωση με Αυτοσχεδιαζόμενη Μουσική, ως θεραπευτικό εργαλείο

xristiana