ΚεντρικήΚοινωνικά

Tο Ετήσιο Παζάρι Του Συλλόγου “Ευ Ζω Με Τον Καρκίνο”

4/6/2023

Για ακόμα μια χρονιά, ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», θα πραγματοποιήσει το ετήσιο παζάρι του, προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά ο σύλλογος, ο οποίος με τη σειρά του στηρίζει διαχρονικά εκατοντάδες ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Το παζάρι του 2023 θα λάβει χώρα την Πέμπτη 8 Ιουνίου από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ έξω από το δημαρχιακό μέγαρο στην Λότζια.

Ανάμεσα στα εμπορεύματα που θα διαθέσουμε στο κοινό περιλαμβάνονται πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες των μελών μας, κυρίως χειροποίητα κοσμήματα και υφασμάτινες δημιουργίες, βιβλία και εμπορεύματα προσφοράς πολλών καταστημάτων της πόλης μας καθώς και βρώσιμα προϊόντα (κρασιά, μέλια, μαρμελάδες και παραδοσιακά προϊόντα που προσέφεραν κρητικές επιχειρήσεις).

Όλα αυτά θα διατίθενται σε συμβολική τιμή για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Περιμένουμε με μεγάλη χαρά την προσέλευση των συμπολιτών μας, ώστε να απολαύσουν τη βόλτα τους στο παζάρι μας, να ψωνίσουν καλής ποιότητας προϊόντα για τους ίδιους, τους φίλους τους και την οικογένειά τους σε πολύ χαμηλές τιμές, να ενημερωθούν για τη δράση του συλλόγου μας που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και ταυτόχρονα να γίνουν ενεργοί πολίτες απέναντι σε όσους έχουν την ανάγκη μας.

Πηγή: https://www.efzo.gr

Related posts

Καστορέλαιο για τη μείωση της κυτταρίτιδας: Πώς να το χρησιμοποιήσετε

xristiana

Cocktail Nails: Μανικιούρ με τις πιο ζωηρές exotic αποχρώσεις

xristiana

Πιστολάκι και φθορά των μαλλιών: Πώς θα αποφύγεις το σπάσιμο στις άκρες και την αφυδάτωση

xristiana