ΚεντρικήΟμορφιά

Self Tan: Μυστικά για αψεγάδιαστο μαύρισμα

10/6/2023

Για κάποιες από εμάς που έχουμε αρκετά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα η έκθεση στον ήλιο είναι κάτι που χρειάζεται να αποφεύγουμε.

Η λύση στην οποία αρκετές καταφεύγουν για να έχουμε ένα όμορφο καλοκαιρινό χρώμα είναι το self-tanning. Παρακάτω θα βρεις μερικά μυστικά για ένα αψεγάδιαστο και ομοιόμορφο μαύρισμα.

Το ντους
Θα πρέπει να κάνεις ντους πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία μαυρίσματος ώστε το δέρμα σου να είναι καθαρό. Επίσης είναι καλό να μην χρησιμοποιήσεις προΐόντα με έλαια αφού τελειώσεις το μπάνιο σου.

Η απολέπιση
Ένα από τα σημαντικότερα βήματα πριν εφαρμόσεις το self-tan σου είναι η απολέπιση. Αν υπάρχουν ξηρές περιοχές πάνω στην επιδερμίδα σου εφαρμόζοντας μετά ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να τις τονίσει ή να δημιουργηθούν κηλίδες. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις απολέπιση πριν την εφαρμογή του.

Η ενυδάτωση
Αφού λοιπόν έχεις τελειώσει με την απολέπιση το επόμενο βήμα είναι η ενυδάτωση. Αφού ενυδάτωσεις την επιδερμίδα σου βεβαιώσου πως έχει στεγνώσει εντελώς και δεν έχει μείνει νερό ή έλαια.

Το self-tan
Εφάρμοσε το διάλυμα αυτομαυρίσματος σε ένα γάντι εφαρμογής και μετά στο σώμα αντί να το απλώσεις με τα χέρια σου. Οι κινήσεις με τις οποίες θα πρέπει να το εφαρμόζεις είναι κυκλικές έτσι ώστε να εξασφαλίσεις πως θα καλύψεις επαρκώς κάθε περιοχή.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ημερίδα Για Την «Ανάδοχη Πρώτη Αγκαλιά»

xristiana

Η τροφή που δυναμώνει την καρδιά, μειώνει τη χοληστερόλη και βοηθάει στην απώλεια βάρους

xristiana

6α Μαθητικά Βραβεία You Smile Awards / Ιστορίες Νικητών

xristiana