ΚεντρικήΟμορφιά

Minimal manicure: Το less is more είναι ο απόλυτος κανόνας για το πιο υπέρκομψο μανικιούρ που ήρθε για να μείνει!

2/6/2023

Natural και nude τόνοι είναι οι πρωταγωνιστές για το μανικιούρ σου φέτος το καλοκαίρι. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι ιδανικές γιατί αναδεικνύουν τόσο τα κοντά και τετραγωνισμένα νύχια όσο και τα μακριά και οβάλ, ενώ ακόμη βγάζουν κάτι clean και ρομαντικό. Μάλιστα, ταιριάζουν σε κάθε περίσταση όλες τις ώρες της ημέρας.

Soft & sheer tones για ένα minimal manicure που ήρθε για να μείνει

Υπάρχει τρόπος για να πείσεις τον κόσμο ότι έχεις τα ωραιότερα natural nails; Ναι, αρκεί μια καλή βάση, μια στρώση από ένα βερνίκι σε φυσική απόχρωση και ένα glossy top coat. Έτσι, θα δημιουργήσεις κάτι σαν το no-makeup make-up για το μανικιούρ σου!

Easy nail art

Γίνεται να ακολουθήσεις την τάση για ένα μίνιμαλ μανικιούρ χωρίς ωστόσο να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου nail art; Η απάντηση σε αυτό είναι σίγουρα ναι! Απλά χρησιμοποίησε μια αυτοκόλλητη ταινία νυχιών και ένα ουδέτερο βερνίκι σε μια απόχρωση κοντινή με την απόχρωση της επιδερμίδας σου, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα σικάτο negative-space μανικιούρ σε σχήμα μισοφέγγαρου.

Spread the sparkle

Εάν είσαι λάτρης του glitter μην ανησυχείς! Και αυτό γιατί υπάρχει και εδώ τρόπος να το υιοθετήσεις σε συνδυασμό με το μίνιμαλ μανικιούρ σου. Ένα μαργαριταρένιο βερνίκι νυχιών με στοιχεία shimmer θα δώσει στα νύχια σου την απαραίτητη λάμψη, χωρίς φυσικά να χάσεις τη μίνιμαλ αισθητική σου.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δράσεις Για Την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Με Αναπηρία

xristiana

5.3 ρίχτερ «ταρακούνησαν» την Φλώρινα

xristiana

Ηλεκτρικά ποδήλατα έρχονται στην Τρίπολη | Τζιούμης: «Κάνουμε την Τρίπολη πιο ανθρώπινη πόλη»

xristiana