ΚεντρικήΟμορφιά

Contour stick: Ο λόγος που πρέπει να το έχεις στο νεσεσέρ σου

14/6/2023

Είναι ένα πολυχρηστικό viral προϊόν που το χρησιμοποιούν όλα τα κορίτσια που ξέρουν από μακιγιάζ! Το contour stick κάνει με ακρίβεια κοψίματα στο πρόσωπο, τονίζει ή λεπταίνει χαρακτηριστικά και πρέπει να το αποκτήσεις asap!

Δεν κάνεις μόνο την τεχνική bronzing με αυτό για ηλιοκαμένη όψη, έγινε διάσημο για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί με αυτό πετυχαίνεις τα cheek bones των μοντέλων, τα άψογα ζυγωματικά τους!

Δες το βίντεο τα σημεία που μπαίνει ώστε να τονίσεις τα μάγουλά σου αλλά και να κάνεις γωνίες στο πρόσωπο.

@atosaaghakhani

Gradient contour 🤎 I had a few shades of contour laying around, so I thought why not ☺️ Products linked in bio and listed below: @NYX Cosmetics wonderstick in medium tan (WSR05), universal light (WSR02) and fair (WSR01) #contour #contouring #contouringhacks #contourhack

♬ golden hour – piano instrumental – Chilled Pig
Τα πολυλειτουργικά προϊόντα είναι τάση και το συγκεκριμένο είναι σούπερ πρακτικό, χωράει παντού στην τσάντα, συνήθως κυκλοφορεί σε mini συσκευασίες και είναι απαραίτητο στο “οπλοστάσιο” του μακιγιάζ σου. Εάν το εφαρμόσεις σωστά κάνεις πραγματικό lifting στο πρόσωπο και αλλάζεις το σχήμα του!

Πέρα από τα κοψίματα όμως μπαίνει ακόμα και γύρω από το στόμα, αλλά και στη μύτη για να την λεπτύνεις κάνοντας nose contouring!

Αρκεί να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση, σίγουρα αρκετούς τόνους πιο σκούρα από την επιδερμίδα σου για αυτό το sunkissed αποτέλεσμα!

Beauty tip: Αφού εφαρμόσεις στα σημεία που θες πανεύκολα μετά κάνεις blend με ένα υγρό σφουγγαράκι ή πινέλο που έχεις ψεκάσει με ένα face mist για να στρώσει καλύτερα!

Oι celebrities το λατρεύουν και το εφαρμόζουν είτε απευθείας στο πρόσωπο είτε βάζουν μια μικρή ποσότητα στο χέρι και έπειτα το τοποθετούν με μαθηματική ακρίβεια, με ένα λεπτό πινέλο!

Πηγή: https://www.faysbook.gr
Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr
Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com


Related posts

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΟ 4 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5011444 (Ε.Π. «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020»)

xristiana

Μελετήθηκαν για πρώτη φορά τα «μπάζα» του εσωτερικού της Γης

xristiana

5 σούπερ τροφές για υγεία και ευεξία

xristiana