ΚεντρικήΚοινωνικά

6ο Πανελλαδικό Συνέδριο Μεταβολικών Νοσημάτων

21/6/2023

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν) διοργανώνει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΚΟΜΕΝ στο XENIA PALACE στην Πορταριά Πηλίου στις 22-24 Ιουνίου 2023.

Στο Συνέδριο θα συζητηθούν όλες οι νεότερες εξελίξεις, κατευθύνσεις στα καρδιομεταβολικά νοσήματα. Θα συζητηθούν τα θέματα αιχμής, διάγνωσης και θεραπείας των νοσημάτων αυτών, ενώ θα οργανωθούν Κλινικά Φροντιστήρια με σκοπό την απόκτηση δεξιότητας στην εφαρμογή των πρόσφατων κατευθυντήριων οδηγιών στην κλινική πράξη.

Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι προσβλέπουν σε ένα Συνέδριο υψηλής εκπαιδευτικής και ερευνητικής ποιότητας, όπου εκλεκτοί και υψηλού κύρους ομιλητές θα προσθέσουν ψηφίδες στο παζλ της γνώσης μας και της κλινικής μας δεξιότητας.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου είναι αύριο Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και ώρα 19.30-21.00

Πηγή: https://magnesianews.gr

Related posts

ΔΕΗ: Εισφορά 97.000 στρεμμάτων στις λιγνιτικές περιοχές που θα μεταβιβαστούν στο Δημόσιο

xristiana

Aφυδατωμένο δέρμα μετά τις διακοπές; Το φθινόπωρο απαιτεί τις κατάλληλες κινήσεις

xristiana

ΑΠΘ: 48χρονη παραπληγική, μητέρα τριών παιδιών, πήρε το πτυχίο της στο Παιδαγωγικό – Το ξαφνικό σοκ της αναπηρίας που έγινε θέληση για ζωή

xristiana