ΚεντρικήΟμορφιά

4 εύκολα και κομψά χτενίσματα ιδανικά για τις καλοκαιρινές σου εξόδους

8/6/2023

Ποιος είπε ότι χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο για να αποκτήσεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα; Τα πράγματα στον κόσμο της ομορφιάς είναι αρκετές φορές πολύ απλά, γρήγορα και εύκολα, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να έχει το αποτέλεσμα που ονειρεύεται χωρίς να χάνει όλη την ημέρα της μπροστά από έναν καθρέφτη.

Κάνε το αγαπημένο σου μακιγιάζ, φόρεσε το ρούχο εκείνο που θα αναδείξει τη σιλουέτα και τη θηλυκότητά σου και άντλησε έμπνευση από τα παρακάτω τέσσερα χτενίσματα διάσημων γυναικών από το εξωτερικό. Πρόκειται για hairstyles τα οποία είναι ιδανικά για την καλοκαιρινή περίοδο και χαρακτηρίζονται από διαχρονική κομψότητα.

Messy bun

Ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που προσδίδει ανεμελιά και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το μόνο που απαιτεί για να το δημιουργήσεις είναι ένα λαστιχάκι ή ένα scrunchie. Αποτελεί επίσης αγαπημένη επιλογή των Γαλλίδων, αφού βλέπουμε να το προτιμούν και να το δείχνουν.

Half – up

Μαλλιά πιασμένα μισά στο πάνω μέρος του κεφαλιού είτε με ένα λαστιχάκι είτε με ένα claw clip δηλαδή με ένα κλαμεράκι κι έφυγες! Για να δώσεις ένα touch περιποίησης σαν από το κομμωτήριο μπορείς απλά να χαρίσεις κίνηση σε δύο μπροστινές τούφες κάνοντας τες κυματιστές.

Χωρίστρα στο πλάι

Ένα στιλ το οποίο αν συνδυαστεί όπως ακριβώς βλέπουμε στην Dua Lipa με ελαφριές μπούκλες ή κυματισμούς, έχει κάτι από την αίγλη των χτενισμάτων που έχουμε συνηθίσει στο κόκκινο χαλί. Άκρως θηλυκό και glam.

Πλεξούδα

Πρόκειται για ένα διαχρονικό, back to school χτένισμα που αγαπούν ιδιαίτερα οι Γαλλίδες. Είναι μια πολύ εύκολη και γρήγορη επιλογή, η οποία δίνει ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα και αναβαθμίζει την εμφάνισή σου, χωρίς να κουράζει ή να ταλαιπωρεί τα μαλλιά. Επίσης είναι ιδανική λύση για τα μαλλιά της δεύτερης ημέρας και για την εποχή του καλοκαιριού, αφού αφήνει το σώμα να «αναπνέει».

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Σε Δημοπρασία 150 Φιάλες Κρασιού Από Τον Αστικό Αμπελώνα Της Θεσσαλονίκης

xristiana

Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία – Πού θα χιονίσει

xristiana

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε να κολυμπήσετε μετά από μια αποτρίχωση στο μπικίνι

xristiana