ΚεντρικήΚοινωνικά

2o «Organ Donation Run» στο Άλσος Αιγάλεω

15/6/2023

Ο Δήμος Αιγάλεω και η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχεύσεων (Α.Ο.Ν.Μ.) συνδιοργανώνουν την Κυριακή 2/7/2023 και ώρα 08:30 στο Άλσος Αιγάλεω, το 2o ORGAN DONATION RUN (αγώνας 10 χιλιομέτρων).

Όλοι μαζί ενώνουμε τις φωνές μας και τρέχουμε με τη δύναμη της ψυχής μας μεταδίδοντας την ιδέα της δωρεάς οργάνων και ιστών.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που το Αιγάλεω γίνεται ο πρώτος Δήμος της Ελλάδας που στηρίζει τη δωρεά οργάνων. Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου ώστε να γίνουμε όλοι αιμοδότες, δότες μυελού των οστών και δωρητές οργάνων.

Πρόκειται αναμφίβολα για την κορυφαία μορφή εθελοντικής προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας και σε αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείπει κανείς» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Πηγή:: https://www.xtypos.gr

Related posts

Βαζελίνη: 10+5 χρήσεις που δεν γνώριζες!

xristiana

Σπυράκια στο στόμα του παιδιού: Γιατί βγαίνουν και τι να κάνετε

xristiana

Ρόδος: Ζημιές από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε το νησί

xristiana