ΖώδιαΚεντρική

28/6: Κρατήστε κοντά σας ό,τι σας δίνει ασφάλεια – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Μεταξύ 10:00 πμ και 12:00 μμ η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας γιαυτό καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές δράσεις και ενέργειες οι οποίες θέλετε να έχουν διάρκεια και αποτελεσματικότητα. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού κινητοποιεί βαθύτερες επιθυμίες οι οποίες με την βοήθεια του Ήλιου και του Κρόνου μπορούν να όχι να υλοποιηθούν άμεσα, τουλάχιστον να προχωρήσουν παραγωγικά ένα βήμα μπροστά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ζητούν να είστε ανοιχτή/ός σε ενδεχόμενα τα οποία θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν μία επιθυμία σας ακόμη και αν έχετε μπει σε διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη περνά απέναντι από το ζώδιό σας το μεσημέρι και αυτό έχει διπλό μήνυμα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με την εργασία και τα τρέχοντα θέματα που είναι κυρίως ανοιχτά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για δράσεις που εμπεριέχουν με κάποιον τρόπο καλλιτεχνικές αναζητήσεις και έκφραση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε ακόμη και μην κάνοντας τίποτα αν αυτό πιστεύετε πως θα ήταν ιδανικό μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δίλημμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ακολουθήσετε την διαίσθησή σας κυρίως σε ότι σας λέει να «μην» κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολλά πράγματα μπορεί να μην έχουν αντικειμενική αξία αλλά έχουν συναισθηματική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η έμφυτη επιφυλακτικότητά σας θα ενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο σήμερα και θα είναι προς όφελός σας αν χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση που έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Σκορπιό από το μεσημέρι και μετά είναι υποστηρικτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σημαντικές αλλαγές γίνονται αυτή τη στιγμή, με κέντρο εσάς και οι πλανητικές δυναμικές είναι υποστηρικτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο σεβόμενη/ος τους δικούς σας χρόνους γίνεται εντονότερη σήμερα μέσα από τις πλανητικές επιρροές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα ανεβάζουν τους παλμούς και αναπτερώνουν το ηθικό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Καλοκαιρινές διαδρομές με τα τραγούδια του Γιώργου Υδραίου στη Νέα Ιωνία

xristiana

Γηρατεία: Ο καλύτερος τρόπος να τα καθυστερήσετε

xristiana

Ξεκινά το 2ο Valencia CF Academy South East Europe International Tournament!

xristiana