ΖώδιαΚεντρική

25/6: Εξετάστε τα πράγματα λεπτομερώς – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα. Η θετική της σχέση με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να ψάξετε να βρείτε καινοτόμες ιδέες και εναλλακτικές λύσεις σε ζητήματα που τρέχουν

Για τους Κριούς, ένα καθημερινό ζήτημα σήμερα θα μπορούσε να πάρει ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι που σας εκφράζει αρκεί να έχει γήινες ποιότητες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, προσωπικά ή οικογενειακά θέματα σήμερα έρχονται στο προσκήνιο για να βάλετε τα όρια και το απαραίτητο πλαίσιο ώστε να προχωρήσουν όπως πρέπει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα είναι βοηθητική αν αποφασίσετε να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε με κάποιον τρόπο να προχωρήσετε ένα σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με αξίες ενδέχεται να πάρει σήμερα χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά σήμερα να ασχοληθείτε επιτυχώς με προσωπικά σας θέματα, ιδιαίτερα αν αφορούν την εικόνα σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, βαθύτερες σκέψεις ή φόβοι σήμερα μπορεί να νιώσετε πως σας αποπροσανατολίζουν ωστόσο μπορεί να μην είναι αντικειμενικά σωστό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο και εσείς θα πρέπει να οριοθετήσετε και να πλαισιώσετε τις καταστάσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, επαγγελματικά θέματα ή καταστάσεις γενικότερα που επηρεάζουν την καριέρα σας αυτή τη στιγμή έρχονται στην επιφάνεια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δημιουργική ημέρα η σημερινή αρκεί και εσείς να έχετε την διάθεση να αφεθείτε λίγο περισσότερο στη ροή να σας παρασύρει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων ειδικά όσον αφορά καταστάσεις που εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι σας από προχτές δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για λάθη ειδικά στους τομείς σχέσεων και συνεργασιών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία Την 1η Φεβρουαρίου, Δίπλα Από Το Σχολείο Που Δολοφονήθηκε Ο Άλκης

xristiana

Πως θα πετύχεις το glass skin look

xristiana

Τεράστια οικολογική καταστροφή: Πετρέλαιο που διέρρευσε στον Κόλπο του Μεξικού έφθασε σε παραλίες

xristiana