ΖώδιαΚεντρική

18/6: Νέα σελήνη στους Διδύμους – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Ένας Σεληνιακός μήνας ξεκίνησε που με την ευελιξία και την προσαρμοστική διάθεση μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια που κάνετε αυτές τις ημέρες. Η παρουσία του Ποσειδώνα δηλώνει πως η διαίσθηση σας θα μπορούσε να είναι αρωγός ειδικά τη στιγμή που ενδέχεται να βλέπετε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να νιώθετε οικεία με το περιβάλλον γύρω σας θα μονοπωλεί σε αυτή τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα επηρεάζει τις δράσεις που θα κάνετε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, η συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια ήταν πάντα στα βασικά σχέδιά σας και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής μαζί με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δίνει πολλή ενέργεια την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός και καλά ενημερωμένη/ος πριν την όποια δράση σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διάφορες πλευρές ώστε μέσα από την αντικειμενικότητα και λογική να ταξινομήσετε ανάλογα την αξιολόγηση που θα τους κάνετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε παραγωγικούς τρόπους να φτάσετε πιο κοντά σε μία προσδοκία, ένα όνειρο, να βρείτε την κατάλληλη φόρμα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε επαφές με ομοϊδεάτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας βάλει σε καταστάσεις οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη οργάνωση από εσάς ή/και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις σχετικά με ποίον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται να σας επιβραβεύσει για την ανοχή, την υπομονή, την πίστη σε ένα σκοπό και την λογική σειρά που εφαρμόζετε στα πράγματα και τις καταστάσεις όταν οτιδήποτε άλλον γνωρίζετε πως δεν μπορεί να λειτουργήσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν είναι απλό και τίποτα δεν μπορεί να έρθει χωρίς την κατάλληλη οργάνωση και κυρίως την διορατικότητά σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στους Διδύμους, απέναντί σας, φέρνει το προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να φέρετε όσο μπορείτε τα πράγματα στο σημείο που βολεύουν και διευκολύνουν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις, ιδέες και αλλαγές φέρνει ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων και τώρα η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα σας βοηθήσει να σπείρετε νέους σπόρους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα δρα ο Ερμής στους Διδύμους και τώρα με την Νέα Σελήνη ίδιο ζώδιο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις στους τομείς που ζητάτε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ποιοι κινδυνεύουν λιγότερο να αναπτύξουν σύνδρομο long Covid

xristiana

Μαλλιά: Τα βλάπτετε αν τα πιάνετε έτσι

xristiana

Πέντε σημάδια SOS ότι έχετε αφυδατωθεί – Δεν είναι η δίψα

xristiana