ΚεντρικήΚοινωνικά

Ώρα για… μιούζικαλ στη Γλυφάδα!

14/6/2023

Μια υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση και μια συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας, την προσεχή Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Γ. Γεννηματά και Ανατ. Ρωμυλίας 123).

Οι μαθητές του Τμήματος Μουσικής Προπαιδείας / Μουσικοκινητικής Αγωγής θα παρουσιάσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο έξυπνος Τζιμ», βασισμένη στο βιβλίο του Leo Lionni «Swimmy». Η διασκευή, μουσική επιμέλεια και διδασκαλία είναι της Μαρίας Μπιλικά.

Στην ίδια εκδήλωση οι μαθητές των Τμημάτων Παιδικής και Νεανικής Μικτής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας θα δώσουν συναυλία, υπό την μουσική διεύθυνση / διδασκαλία της Μαρίας Μπιλικά.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και του νομικού του προσώπου Κ.Α.Π.ΠΑ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Πώς επηρεάζει η καφεΐνη τη γονιμότητα – Τι δείχνουν οι έρευνες

xristiana

Παίρνουν ξανά φωτιά ηλεκτρική ενέργεια και καύσιμα

xristiana

Το εύκολο trick για ανάλαφρες μπούκλες σαν κομμωτηρίου στο σπίτι

xristiana