ΚεντρικήΟμορφιά

Φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο με 5 κινήσεις

13/6/2023

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας συνήθως περνάει την καλύτερή της φάση καθώς λίγο η θάλασσα και λίγο ο ήλιος της δίνουν μια υπέροχη, λαμπερή εμφάνιση. Δεν χρειάζεται όμως να περιμένεις να ξεκινήσεις τα μπάνια για να αποκτήσεις αυτό το αποτέλεσμα. Στα παρακάτω βήματα θα βρεις πώς να το πετύχεις μέσα σε λίγες μέρες από το σπίτι σου.

Έλαιο προσώπου
Κάθε βράδυ αφού ολοκληρώσεις την skincare ρουτίνα σου, εφάρμοσε στο πρόσωπό σου ένα έλαιο κατάλληλο για την επιδερμίδα σου. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά στη μείωση των λεπτών γραμμών και το πρωί μόλις ξυπνήσεις το δέρμα σου θα φαίνεται πιο φρέσκο από ποτέ.

Βιταμίνη C
Η βιταμίνη C βοηθά πολύ στη λάμψη και στη μείωση των δυσχρωμιών. Ξεκίνησε λοιπόν να χρησιμοποιείς έναν ορό βιταμίνης C.

Φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα
Αν τα μάτια σου μοιάζουν κουρασμένα και πρησμένα το πρωί, εφάρμοσε μια μάσκα ή eye pads για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Αυτή η κίνηση θα σου δώσει άμεσα αποτελέσματα ενώ μπορείς να συνεχίσεις εφαρμόζοντας ένα ενυδατικό concealer.

Αντηλιακό με χρώμα
Ένα αντηλιακό με χρώμα είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος για το καλοκαίρι. Βρες αυτό που είναι ιδανικό για τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας και που θα μπορεί να δώσει μια ελαφριά κάλυψη με ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Tint ρουζ για φυσικό αποτέλεσμα
Ένα tint είναι το προϊόν που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να πετύχεις το φυσικό αποτέλεσμα που αναζητάς για το καλοκαίρι. Εφάρμοσέ το με το δάχτυλό σου στα ζυγωματικά και λίγο στη γέφυρα της μύτης.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ετήσιο συνέδριο Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών 2024

xristiana

Νέα Δράση Ανίχνευσης Του Covid-19 Στον Άγιο Δημήτριο

xristiana

8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού ‘Αυτισμός-Ελπίδα’

xristiana