ΚεντρικήΟμορφιά

Τα νύχια – καθρέφτης είναι το μεταλλικό μανικιούρ του καλοκαιριού

16/6/2023

Αν σας ενδιαφέρει ένα αστραφτερό μανικιούρ, μια τάση που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείτε είναι τα mirrored nails.

Σε αντίθεση με τη μαργαριταρένια λάμψη των νυχιών στην απόχρωση της βανίλιας ή άλλες παρόμοιες τάσεις, αυτά τα νύχια είναι τόσο λαμπερά που είναι πρακτικά (και μερικές φορές κυριολεκτικά) αντανακλαστικά, εξ ου και η όψη του καθρέφτη.

Από τη Μαρία Καλοπούλου 

Για να ακολουθήσετε αυτήν την τάση μόνες σας στο σπίτι, ξεκινήστε περνώντας μία βασική στρώση -το μαύρο ή το λευκό είναι στάνταρ. Στη συνέχεια, θα καλύψετε τα νύχια σας με πούδρα χρωμίου για να αποκτήσετε αυτή τη μεταλλική εμφάνιση. Απλώς συνεχίστε να προσθέτετε την πούδρα μέχρι τα νύχια να έχουν το ακριβές επίπεδο αντανάκλασης και λάμψης που αναζητάτε.

Αυτή η τάση προσφέρεται τέλεια για νέες εκδοχές και στιλ. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια έγχρωμη σκόνη χρωμίου, εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από το τυπικό ασήμι.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοναδικό σχέδιο ή ακόμα και να προσθέσετε στολίδια, π.χ. στρας ή πέρλες που να ταιριάζουν με το μανικιούρ σας. Κάποιες ιδέες για μανικιούρ με καθρέφτη ακολουθούν.

Πιο… καθρέφτης δεν γίνεται!

Ιδιαίτερα όταν τα νύχια είναι μακρύτερα και τετραγωνισμένα στις άκρες είναι πολύ καλή επιλογή. Το στιλ καθρέφτη δημιουργεί μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση τόσο λόγω του δυναμικού σχήματος όσο και της ανακλαστικής φύσης. Συνδυάστε τα με απλά ασημένια δαχτυλίδια που ταιριάζουν υπέροχα! Αλλά κι αν δεν έχετε μακριά νύχια, μην ανησυχείτε. καθώς μπορείτε και με το σχήμα των νυχιών που έχετε επιλέξει να κάνετε αυτό το μανικιούρ.

Γαλλικό μανικιούρ με καθρέφτη

Ένα γαλλικό μανικιούρ με ανατροπή – λαμπερές ασημένιες άκρες με καθρέφτη αντί για τις τυπικές λευκές. Ένα αστραφτερό, λαμπερό αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα γαλλικό μανικιούρ με καθρέφτη με κάτι επιπλέον, σκεφτείτε να συμπεριλάβετε μερικά 3D διακοσμητικά νυχιών. Σε αυτό το παράδειγμα, η μανικιουρίστα έβαψε τις άκρες των νυχιών με ασημί χρώμα και στη συνέχεια πρόσθεσε μινιατούρες πέρλες από πάνω.

Το αποτέλεσμα είναι ένα διασκεδαστικό, θηλυκό μανικιούρ. Θα μπορούσατε να αντικαταστήσετε τις πέρλες και με μικροσκοπικά στρας. Ή, θα μπορούσατε πραγματικά να δοκιμάσετε τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες και να βάψετε μικροσκοπικά λουλούδια πάνω από το γαλλικό μανικιούρ.

Μεταλλικοί στροβιλισμοί

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποια διάσταση στο μανικιούρ με καθρέφτη. Πρώτα, προσθέστε τη βασική σας στρώση. Εδώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία ανοιχτό ροζ βάση αντί για μαύρη. Στη συνέχεια, προσθέστε την πούδρα χρωμίου σας.

Χρησιμοποιώντας βερνίκι gel με κόλλα στρας, ζωγραφίστε σχήματα ή στροβιλισμούς στο νύχι σας. Στη συνέχεια, σκουπίστε τη σκόνη χρωμίου (η σκόνη που προσθέσατε θα εξακολουθεί να είναι ορατή κάτω από το βερνίκι gel). Τέλος, σκεπάζουμε με ένα top coat. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό σχέδιο με διασκεδαστικό, τρισδιάστατο ποπ χρώμα.

Νύχια καθρέφτης με χρώμα ροζ

Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του μανικιούρ με καθρέφτη επιλέγοντας διαφορετικά χρωματιστά υλικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε ροζ νύχια με καθρέφτη χρησιμοποιώντας μια ζεστή ροζ βάση και ροζ σκόνη χρωμίου από πάνω, για παράδειγμα. Για πιο μουντό ροζ, κρατήστε μια μαύρη βάση.

Νύχια ντεγκραντέ ή δύο χρώματα

Τα μακριά νύχια βάφονται με δύο χρώματα και αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν ένα ντεγκραντέ αποτέλεσμα. Ή μπορείτε να επιλέξετε δύο χρώματα με αντίθεση.

Νύχια καθρέφτης με εντυπωσιακά χρώματα

Μην διστάσετε για τα νύχια σας- καθρέφτη να στραφείτε σε μοναδικά, εντυπωσιακά χρώματα.  μοναδικό, εντυπωσιακό μανικιούρ. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό το look με μπλε και φούξια αποχρώσεις ή με οποιοδήποτε άλλο χρώμα της επιλογής σας.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Την 1η Φεβρουαρίου, Δίπλα Από Το Σχολείο Που Δολοφονήθηκε Ο Άλκης

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία στα τέλη Αυγούστου στον Δ. Νεάπολης – Συκεών

xristiana