ΚεντρικήΟμορφιά

Τάση: Το διαφανές eyeliner είναι η λαμπερή εμφάνιση του καλοκαιριού

22/6/2023

Αν αναζητάτε ένα λαμπερό λουκ που είναι εντυπωσιακό αλλά πιο συγκρατημένο από ένα μαύρο γατίσιο eyeliner, σκεφτείτε να δοκιμάσετε διάφανο eyeliner. Είναι εύκολο και πολύ καλοκαιρινό!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η ιδέα να φοράτε διάφανο eyeliner έχει γίνει στην πραγματικότητα μια πρόσφατη τάση του TikTok με τη δημιουργό May Akhtar να έχει την ιδέα. Δοκιμάζετε από πολλές και όχι τυχαία! Ίσως το «βουητό» γύρω από το διάφανο eyeliner να έχει να κάνει με δύο απλά γεγονότα.

Πρώτα απ ‘όλα, οι περισσότερες από εμάς έχουμε ήδη τα απαραίτητα για να δημιουργήσουμε την εμφάνιση και δεύτερον, δεν είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να το κάνουμε.

Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα εκθαμβωτικό διάφανο eyeliner είναι μία απλή βάση και ένα πινέλο μακιγιάζ, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο στα περισσότερα νεσεσέρ. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να μπείτε στον glam κόσμο του μακιγιάζ.

Γιατί το διαφανές eyeliner είναι τόσο εκθαμβωτικό

Η τεχνική έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ανυψωμένου σχήματος eyeliner χρησιμοποιώντας concealer και τον φυσικό χρωματισμό των βλεφάρων σας για να δημιουργήσετε ένα λεπτό σχήμα στα μάτια.

Επιπλέον, το διάφανο eyeliner προσφέρει μια αναζωογονητική όψη στο πρόσωπο, ιδιαίτερα καλό για μέρες που είστε κουρασμένες ή απλά δεν αισθάνεστε στα καλύτερά σας. Δίνει μια ανυψωμένη αίσθηση στα μάτια που μπορεί, με τη σειρά του, να κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ξύπνια και ανοιχτά.

Όταν δοκιμάζετε διάφανο eyeliner, αν και μπορεί να έχετε το μέικαπ σας άμεσα διαθέσιμο, αξίζει να σημειώσετε ότι θα χρειαστείτε διαφορετική απόχρωση από αυτή που φοράτε συνήθως.

Πρέπει να είναι πιο ανοιχτό από το χρώμα του φυσικού σας βλεφάρου για να δημιουργήσετε πραγματικά αυτό το σχήμα. Αν είναι πολύ κοντά στη δική σας απόχρωση, απλά θα αναμειχθεί αμέσως και θα χαθεί.

Το διάφανο eyeliner look είναι τέλειο για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που πολλοί άνθρωποι θέλουν να φαίνονται λιγότερο μακιγιαρισμένοι και να φορούν χρώματα και αποχρώσεις που δείχνουν πιο διακριτικά.

Αν σας αρέσει το μίνιμαλ μακιγιάζ, αυτή η τάση έχει το όνομά σας γραμμένο παντού! Η τάση του διαφανούς eyeliner είναι το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ για όποια θέλει να δείχνει περιποιημένη αλλά όχι υπερβολική.

Τι κάνετε:

  • Εστιάστε πρώτα στην κάτω περιοχή των ματιών και μετά ανεβείτε προς την κορυφή.
  • Μόλις πετύχετε το μήκος στην κάτω γραμμή, ανακατέψτε το concealer προς τα κάτω, έτσι ώστε η γραμμή να εξασθενίσει στο δέρμα χωρίς να αφήνει άλλα σημάδια.
  • Ακολουθήστε τα ίδια βήματα με την επάνω γραμμή σύνδεσης, αλλά ανακατέψτε τη γραμμή.
  • Ωστόσο, αν θέλετε να ξεχωρίζει λίγο περισσότερο και να φαίνεται λίγο πιο glam, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μέικαπ ή κονσίλερ που είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο σκούρο από τη συνηθισμένη σας απόχρωση.
  • Μόλις εφαρμοστεί, απλώς περιγράψτε το γατίσιο σχήμα των ματιών  στην κανονική σας απόχρωση για να τονίσετε την πιο σκούρα απόχρωση για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή βίντεο: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https:https://www.womanidol.com

Related posts

Εργαστήριο: «Προωθώντας την επικοινωνία στον αυτισμό: πρακτικές αρχές για νευροτυπικούς»

xristiana

Δείτε απλές κινήσεις στο σπίτι για τους πόνους στην μέση

xristiana

Οι κακές συνήθειες που πρέπει να κόψετε αν θέλετε τέλειο μανικιούρ!

xristiana