ΚεντρικήΚοινωνικά

Συναυλία κλασσικής μουσικής

19/6/2023

Την Ορχήστρα Νέων του Ελληνικού Ωδείου, ένα από τα πλέον ιστορικά ιδρύματα τεχνών της χώρας μας, φιλοξενεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) για μια συναυλία με κλασσικά έργα και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Η συναυλία ξεκινάει στις 20.30 για να ακουστούν έργα των Bizet, Faure, Mozart, Vivaldi αλλά και του δικού μας, Μάνου Χατζιδάκι. Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Νίκος Καριώτης, ο οποίος έκανε και τις διασκευές των κομματιών που θα ακουστούν. Σολίστ στην κιθάρα ο Αλέξανδρος Πήχας.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Καιρός: Αίθριος με συννεφιά και πιθανότητα βροχών – Έως τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία

xristiana

Το πλαφόν στο φυσικό αέριο συνεχίζει να διχάζει την ΕΕ – Νέο έκτακτο συμβούλιο υπουργών σε έναν μήνα

xristiana

Στην Ηλεία το νέο πύρινο μέτωπο – Κίνδυνος σε πολλές περιοχές και σήμερα

xristiana