ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα πετύχεις το τέλειο μαύρισμα

21/6/2023

Ποιος δεν ονειρεύεται την ηλιοκαμένη, χρυσαφένια και λαμπερή όψη της επιδερμίδας κατά τις διακοπές του καλοκαιριού; Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους στόχους αυτής της εποχής.

Μεταξύ χαλάρωσης και την ξεγνοιασιάς όλοι θέλουν να αποκτήσουν ένα υπέροχο μαύρισμα το οποίο θα τις / τους συνοδεύει και το φθινόπωρο.

Για να μπορέσεις να αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα και μάλιστα να το διατηρήσεις για πολύ περισσότερο καιρό, μετά το τέλος των διακοπών σου, ακολούθησε μερικά χρήσιμα και εύκολα tips ή αλλιώς συμβουλές.

Κάνε απολέπιση

Η απολέπιση ένα από τα πολύ σημαντικά βήματα στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Αυτό δεν αφορά μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Μέσω της απολέπισης, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος καθώς και οι όποιες βρωμιές και οι ρύποι απομακρύνονται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να έχει μια ευκαιρία αναζωογόνησης και ανανεώσεις, ενώ ταυτόχρονα αυτή η διαδικασία επιτρέπει στα skincare προϊόντα που θα εφαρμόσεις και τα συστατικά τους, να εισχωρήσουν καλύτερα σε αυτήν και να έχουν αποτελεσματική δράση.

Εφάρμοσε αντηλιακό

Πολλές φορές μπορεί να ακούσεις ή να διαβάσεις ότι το αντηλιακό δεν βοηθάει στο μαύρισμα όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το προϊόν αυτό προστατεύει την επιδερμίδα χάρη στον δείκτη SPF και της παρέχει όλα εκείνα τα οφέλη ώστε να είναι υγιής κάτω από τον ήλιο.

Εφάρμοσε after sun

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει ανακουφιστική και δροσιστική δράση ενώ θα σε βοηθήσει να παρατείνεις το μαύρισμα.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Φάτε κάτι από αυτά όποτε έχετε φούσκωμα και θα ησυχάσετε

xristiana

Νόσος Αλτσχάιμερ: Επαναστατικό φάρμακο που σταματά τα συμπτώματα

xristiana

Δωρεάν εργαστήριο από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος – Πανεπιστήμιο Harvard

xristiana