ΖώδιαΚεντρική

Μεγάλες ευκαιρίες γι’ αυτά τα 3 ζώδια μέσα στο επόμενο διάστημα

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, καθώς η Σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο του Κριού

Έντονο ενδιαφέρον έχει το αστρολογικό τοπίο, έτσι όπως σχηματίζεται για το επόμενο διάστημα. Πέρα από τη Σελήνη στον Κριό, έχουμε ένα τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο, το οποίο θα λειτουργήσει καθοριστικά σε θέματα συνεργασιών, συμφωνιών, αλλά και επικοινωνίας.

Παρότι το τοπίο, είναι ιδιαίτερα θετικό, στις 15 Ιουνίου θα χρειαστεί να δείξουμε και μεγάλη προσοχή σε θέματα μετακινήσεων, αλλά και οριστικών αποφάσεων.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 3 ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν για το επόμενο διάστημα:

Δίδυμοι

Έχετε αφοσιωθεί στην δουλειά σας και εκείνη σας το ανταποδίδει. Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στους στόχους, αλλά και τα όνειρα σας. Μπορεί να είναι μια κουραστική περίοδος, ωστόσο νιώθετε πως αξίζει τον κόπο. Το Σάββατο ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς, στον τομέα της καριέρας για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο. Η ανάδρομη πορεία σας ωθεί μέχρι τις 04/11 να δείτε πιο προσεκτικά τα επαγγελματικά σας θέματα και να αξιολογήσετε τη δράση σας ώστε να μην επαναλάβετε τα όποια λάθη έχετε κάνει και να θέσετε ακόμη πιο γερές βάσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Ακόμη, αν βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που σας γεμίζει, αυτή η Νέα Σελήνη, μπορεί να φέρει ακόμη καλύτερες συνθήκες, αλλά και προαγωγές.|

Παρθένοι

Το τετράγωνο του κυβερνήτης σας Ερμή, με τον Κρόνο επηρεάζει έντονα την Τετάρτη και Πέμπτη, και αυτό σημαίνει πως είναι πιθανό να έχετε εντάσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Ωστόσο το ενδιαφέρον σας εστιάζει σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής πορείας. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, σας κάνει να κοιτάξετε καλύτερα στις καταστάσεις και να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό. Μη ξεχνάτε ακόμη, πως η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας, και φέρνει εξελίξεις. Είτε αυτό σημαίνει μια νέα πρόταση, μια προαγωγή, ακόμη και εντελώς διαφορετική θέση.

Τοξότες

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που επηρεάζει Τετάρτη και Πέμπτη δημιουργεί πιεστικό κλίμα στην καθημερινότητα της δουλειάς, του σπιτιού αλλά και των σχέσεων. Όμως μόλις ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από το Σάββατο, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας, οι οποίες θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Τα σενάρια που μπορούν να προκύψουν από τα αστρολογικά δεδομένα, είναι πολλά- γι’ αυτό μπορεί και να επικρατήσει μια σύγχυση. Ωστόσο αν αφήσετε ανοιχτό το μυαλό σας, μπορείτε να βρείτε πραγματικές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και μια νέα ζωή.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ενημερωτικές και Επιμορφωτικές Δράσεις για την «Προσαρμογή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Κλιματική Αλλαγή»

xristiana

Φασολάκια πλατιά με πολύχρωμες πιπεριές και πλιγούρι

xristiana

1η Επιστημονική Συζήτηση – Πανδημία: Που Βρισκόμαστε Και Το Άγνωστο Αύριο

xristiana