ΚεντρικήΚοινωνικά

Ιούνιος στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης σε ρυθμούς swing!

13/6/2023

Tην Τετάρτη 14 Iουνίου στις 20:30 οι Φίλοι της Νέας Παραλίας καλούν για χορό σε ρυθμούς swing στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο Αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών, παρέα με τους Jitterbugs SKG και τη μπάντα Γραμμόφωνο σε ρετρό χορευτικούς ρυθμούς, Jive & Roll!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών (Στάση Σχολή Τυφλών)

Δείτε το event ΕΔΩ.

Οι Jitterbugs SKG, ο Σύλλογος Φίλων των Δεκαετιών του ’40 & του ’50, είναι ένας Σύλλογος Καλλιτεχνικής Έκφρασης, από τη Θεσσαλονίκη, µε βίνταζ και ρετρό επιρροές. Αποτελεί το «όχημα», σε ένα νοσταλγικό «ταξίδι» στη ρετρό κουλτούρα, αλλά και µια «βουτιά» σε µια βίνταζ ατμόσφαιρα, από τα τέλη του ’30 ως και τις αρχές του ’60, µε κύριο άξονα τη δεκαετία του ’40 & του ‘50, µε σκοπό την προώθηση των προαναφερόμενων δεκαετιών στο ευρύ κοινό. https://www.facebook.com/jive.skg

Οι “Grammofono” παρουσιάζουν αγαπημένες σουίνγκ και ρετρό επιτυχίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, παιγμένες με δυναμικές ενορχηστρώσεις και vintage αισθητική. Κέφι, ζωντάνια, χορός και επικοινωνία αποτελούν τα συστατικά που χρησιμοποιούν για να αναβιώσουν τον τρόπο διασκέδασης των δεκαετιών του 40 50 και 60.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ο κρυφός κίνδυνος που έχει για κάποιους το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

xristiana

Σεισμός στην Εύβοια, αισθητός στην Αττική

xristiana

Κυριακή του Πάσχα: Πέντε απλοί τρόποι για να διώξετε το φούσκωμα από το πολύ φαγητό

xristiana