ΚεντρικήΟμορφιά

Εssence: Το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου!

9/6/2023

Kαθώς γίνεται λόγος τελευταία για την skincare routine και τα βήματα που πρέπει να ακολουθούμε πιστά, ευτυχώς ξεπεράσαμε το μια κρέμα αρκεί, το essence είναι το απόλυτο και απαραίτητο βήμα που δεν πρέπει να προσπερνάμε!

Ειδικά στην κορεάτικη φιλοσοφία ομορφιάς το essence παίζει τον σπουδαίο ρόλο στην φροντίδα του προσώπου για αυτόν τον λόγο εφαρμόζεται έως και 7 φορές. Δηλαδή 7 στρώσεις essence στο δέρμα, η μια πάνω από την άλλη!

Σας έχω γράψει για το 7-skin method άλλωστε, μια τεχνική που πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το essence!

Για να τα ξεκαθαρίσουμε όμως όλα πάμε να δούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτό το θαυματουργό προϊόν, που προσφέρει φουλ ενυδάτωση στην επιδερμίδα!

Σε λίγες μέρες η Hailey Bieber κυκλοφορεί ένα τέτοιο προϊόν, η αναμονή κοινού είναι τεράστια και η ίδια, η ιέρεια του glass skin, δεν σταματά να προμοτάρει στα social το πόσο ευεργετικό είναι για λαμπερή όψη στην επιδερμίδα!

Τι είναι το essence;

Στο πλαίσιο της περιποίησης της επιδερμίδας, το essence είναι ένα προϊόν που εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό και το τόνερ αλλά πριν την εφαρμογή ορών ή ενυδατικών.
Είναι ένα υδαρές ή ελαφρύ κολλώδες υγρό σκεύασμα που συνήθως περιέχει υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ ή εκχυλίσματα βοτάνων.

Πως ακριβώς χρησιμοποιείται;

Εφαρμόζεται σε καθαρό πρόσωπο αμέσως μετά το τόνερ. Το essence δεν έρχεται να αντικαταστήσει κάποιο προϊόν καθώς μετά από αυτό συνεχίζεις κανονικά την skincare routine σου αλλά έρχεται για να μπουστάρει την επιδερμίδα!

Ποιο σκοπό εξυπηρετεί;

Ο σκοπός της χρήσης ενός essence στην περιποίηση της επιδερμίδας είναι να παρέχει ενυδάτωση και θρέψη.

Τα essences συχνά παρασκευάζονται με συστατικά που παρέχουν βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Βοηθούν στην αναπλήρωση και στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης του δέρματος, με αποτέλεσμα μια σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα.

Ενισχύουν επίσης τη φωτεινότητα του τόνου του δέρματος και βελτιώνουν τη συνολική υφή της επιδερμίδας!

Tips εφαρμογής:

Εφαρμόστε το essence χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι ή χτυπώντας το ελαφριά στο δέρμα σας με τα χέρια σας.

Ξεκινήστε από το κέντρο του προσώπου σας και προχωρώντας προς τα έξω.

Υπενθυμίζω πως αφού εφαρμόσετε το essence, μπορείτε να προχωρήσετε με τον κανονικό σας ορό, την ενυδατική κρέμα ή άλλες στοχευμένες θεραπείες στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Η ουσία αυτή βοηθά στην ενίσχυση της απορρόφησης και της αποτελεσματικότητας των επόμενων προϊόντων.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πανεύκολη κρεμ μπρουλέ

xristiana

Κορωνοϊός: 11.883 νέα κρούσματα και 51 θάνατοι – Στους 425 οι διασωληνωμένοι

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana