News ΑΜΕΑΚεντρική

ΕΣΑμεΑ: Στα Χανιά το σεμινάριο με θέμα «προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για την αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις»

19/6/2023

ΕΣΑμεΑ: Το σεμινάριο υλοποιείται στα Χανιά από το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις (ΕΣΑΜΕΑ).

Το σεμινάριο υλοποιείται από το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις (ΕΣΑΜΕΑ). Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να είναι απαραίτητα γονείς ή αδέλφια ατόμων με αναπηρία όλων των κατηγοριών. Το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις (ΕΣΑΜΕΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και δια βίου Μάθηση 2014-2020» υλοποιεί ως δικαιούχος της πράξης το πρόγραμμα με τίτλο «Προγράμματα δια βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις», με θεματικό αντικείμενο: ενδυνάμωση οικογενειών, παιδιών και εφήβων, ενηλίκων με αναπηρία και εκπαίδευση των μελών τους.

Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να είναι απαραίτητα γονείς ή αδέλφια ατόμων με αναπηρία όλων των κατηγοριών. Το σεμινάριο ξεκινάει την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς (Ε.Β.Ε.) και ώρες από 16:00 έως 21:00 μμ. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τις παρακάτω ημερομηνίες : 19/6/2023, 20/06/2023, 21/06/2023 και 26/6/2023, 27/06/2023, 28/6/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Προγράμματα δια βίου Εκπαίδευσης για την Αναπηρία και υποστηρικτικές δράσεις», μπορείτε να επισκεφθείτε το site της ΕΣΑμεΑ ή να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή: https://www.healthweb.gr

Related posts

Γιγάντια έκρηξη στον Ήλιο μήκους εκατ. χιλιομέτρων «είδε» το σκάφος Solar Orbiter

xristiana

Έτσι θα εφαρμόσετε το ρουζ ανάλογα με το γράμμα της αλφαβήτου που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας

xristiana

Γιατί τα παιδιά και οι έφηβοι δεν πρέπει να λαμβάνουν συμπληρώματα μελατονίνης

xristiana