ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση ενημέρωσης των δράσεων των ΚΔΑΠ και του ΙΕΚ του Δήμου Βόλου

9/6/2023

Μία μεγάλη εκδήλωση με τη συμμετοχή των πέντε Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και του ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 21:00 στον αύλειο χώρο του Αγίου Νικολάου στο Βόλο με στόχο την παρουσίαση σε γονείς και παιδιά των δράσεων των εν λόγω δομών.

Με μότο «Εσύ ρωτάς εμείς απαντάμε» οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι του ΙΙΕΚ θα δώσουν απαντήσεις σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών της κάθε ειδικότητας, τη δυνατότητα σύνδεσης με την αγορά εργασίας, την αναγνωρισιμότητα του τίτλου σπουδών.

Σπουδαστές και εκπαιδευτές του Δημοτικού Ι.Ι.Ε.Κ. θα παρουσιάσουν δείγμα της δουλειάς τους και ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να υποβάλει δήλωση ενδιαφέροντος στην ειδικότητα που επιθυμεί.

Στόχος του Δημοτικού ΙΙΕΚ Βόλου είναι να γνωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι τις 18 ειδικότητες του ΙΙΕΚ και να δώσει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν, να ενημερωθούν για την ποιοτική κατάρτιση και εκπαίδευση που προσφέρει το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου με τα χαμηλότερα δίδακτρα της αγοράς.

Παράλληλα με τη δράση ενημέρωσης για τις 18 ειδικότητες του ΙΙΕΚ που απευθύνονται στους ενήλικες, θα πραγματοποιούνται για τους μικρούς δράσεις που πέρα από τη γνωριμία μαζί τους, στόχο έχουν να διασκεδάσουν χορεύοντας, να παίξουν με γιγάντια παιχνίδια, να παίξουν με χρώματα, πινέλα, μπογιές και καβαλέτα, να ταξιδέψουν σε κόσμους φανταστικούς, να παρασυρθούν από τη χαρά των παιδιών, να γνωρίσουν τους εκπαιδευτές των ΚΔΑΠ και να τους γνωρίσουν κι αυτοί και να βρεθούν στη νέα σχολική περίοδο στις δομές ΚΔΑΠ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, με δωρεάν εγγραφές μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Πηγή: https://magnesianews.gr

Related posts

Ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη

xristiana

Ομάδα Συναισθηματικής Ανάπτυξης Για Μαθητές Δημοτικού

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana