ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση από τον «ΣΤΑΘΜΟ», για την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

23/6/2023

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σταθμός» των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, διοργανώνει τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου, από τις 10.00 έως τη 13.00, εκδήλωση στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως) στο Μοσχάτο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες. Περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα με σαξόφωνο και κιθάρα. Στο Σαξόφωνο ο Αλέξης Στενάκης. Στην κιθάρα ο Μιχάλης Καλογεράκης.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, και Πρόεδρος του ΔΣ του Σταθμού, δήλωσε: «Το έργο που επιτελεί ο Σταθμός στον τομέα της πρόληψης και της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας είναι πολύ σημαντικό.

Πολλοί συμπολίτες μας έχουν λάβει μέρος στις δράσεις του και συμμετέχουν στα προγράμματά του, έχοντας λάβει υποστήριξη σε πολλά και σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος και οι οικογένειες.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, περνάμε από την πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη συμμετέχοντας στην όμορφη εκδήλωση που έχει ετοιμάσει ο σταθμός και ενημερωνόμαστε πάνω σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης θεμάτων εθισμού.

Δεν κλείνουμε τα μάτια σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που ταλανίζει την κοινωνία μας και τη νεολαία. Μαθαίνουμε, κατανοούμε, δρούμε.

Η γνώση είναι δύναμη και η δύναμη χρειάζεται για να στηρίξει όσους έχουν πέσει θύματα των ναρκωτικών»

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Κινηματογραφικές Βραδιές Δήμου Βύρωνα 2023 – 24

xristiana

Υγεία παιδιού: Συνήθη συμπτώματα που πρέπει να ανησυχούν τους γονείς

xristiana

Αυτισμός: Με ποιους τρόπους αλλάζει τον εγκέφαλο

xristiana