ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση Από Την Ομάδα Του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών Xόριππος

13/6/2023

Εκδήλωση από την ομάδα του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών xόριππος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.Είσοδος δωρεάν.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: Παρουσίαση του κέντρου xόριππος Παρουσίαση Συστήματος EyeRadarΣκετς από μαθητές:– Τεχνική Ανάστροφης Αλυσίδας-ABA– Μαθησιακό Πρόγραμμα/Βελτίωση της Ανάγνωσης– Σχεδιασμός Ενταξιακής Παρέμβασης– Δεξιότητες Καθημερινής Ζωής Ομιλία μαθητή σχετικά με το BullyingΟμιλία γονέα παιδιού με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: Πήτερ Παν…Ένα παιδί που δε μεγαλώνει πότε! Παράσταση από τους μαθητές του xόριππου. ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ, το παιδι που αρνείται να μεγαλώσει και συμβολίζει την αθωότητα της νιότης που όλοι να κρύβουμε στην ψυχή μας.

Ο ιππότης του καλού ζει στη χώρα της χαράς και της αιώνιας νιότης, στη «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ», με την πιστή του φίλη, τη Νεράιδα ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ, αλλά και με τα χαμένα παιδιά, τα ορφανά παιδιά που έφερε από τη Γη μαζί του.

Με θάρρος και επιμονή, μάχεται εναντίον του πονηρού ΚΑΠΤΕΝ ΧΟΥΚ.Η ομάδα του xόριππου, σε σκηνοθεσία της Ζαχοπούλου Κατερίνας, θα μας μεταφέρει τα πιο σημαντικά μηνύματα Ζωής όπως τη χαρά της συμμετοχής,τη φιλία, την επιμονή στο στόχο, τη συμπερίληψη αλλά και το πιο σημαντικό Όραμα.

Όραμα για αξιοπρεπή αυτόνομη διαβίωση σε ένα κόσμο ίσων ευκαιριών. Ας δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, στην ψυχαγωγία και στον αθλητισμό.

Πηγή: https://www.larissanet.gr

Related posts

Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

xristiana

ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ: ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑ

xristiana

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Η ενεργειακή αποδοτικότητα «κλειδί» και για την ανάπτυξη

xristiana