ΚεντρικήΚοινωνικά

Έρχεται το Larissa FoodFest

13/6/2023

Το Επιμελητήριο Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό του Δήμου Βελιγραδίου, του Δήμου Niss και του Δήμου Λέσκοβατς (ο οποίος πραγματοποιεί από το 2019, στη Σερβία, την αντίστοιχη εκδήλωση με αριθμό επισκεπτών πάνω από 600.000 άτομα) διοργανώνουν για 2η χρονιά την Οικονομική – Τουριστική εκδήλωση με τίτλο LARISSA FOOD FEST, το πρώτο γαστρονομικό Φεστιβάλ στην πόλη της Λάρισας.

Το LARISSA FOODFEST είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που σκοπό έχει να προωθήσει και να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και τη Σερβία.

Για τρείς ημέρες η Σκεπαστή Αγορά θα φιλοξενήσει τοπικούς επιχειρηματίες καθώς και πλήθος κόσμου, οι οποίοι θα απολαύσουν τοπικά προϊόντα, ενώ παράλληλα θα διασκεδάσουν ποιοτικά με το πρόγραμμα συναυλιών που έχει καταρτισθεί.

Η έναρξη των εκδηλώσεων είναι στις 18:00, ενώ η είσοδος τόσο για το φεστιβάλ όσο και για τις μουσικές εκδηλώσεις, είναι ελεύθερη για το κοινό.

Συναυλιακό πρόγραμμα

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Γιώργος Γιαννιάς

Νίκος Νταλάκας

Ώρα έναρξης 20:00

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Ώρα έναρξης 20:00

Κυριακή 18/6

Γιάννης Λίταινας

Λίνα Νούτσου

Πάνος Κράιας

Νίκος Νταλάκας

Λαική μουσική με τους Vegghera

Παραδοσιακή μουσική με τους Μέλισμα

Ώρα έναρξης 12:00

Πηγή: https://www.larissanet.gr

Related posts

Συγκέντρωση Βιβλίων Στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

xristiana

Διαρροή ούρων: Ένα άγνωστο σύμπτωμα της εμμηνόπαυσης

xristiana

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πυροσβεστικά κλιμάκια οδικών αξόνων αποκτούν εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης για ηλεκτρικά οχήματα

xristiana