ΚεντρικήΚοινωνικά

«Τα μπαούλα άνοιξαν, οι ιστορίες βγήκαν…»

15/6/2023

«Τα μπαούλα άνοιξαν, οι ιστορίες βγήκαν…». Μια μοναδική εκδήλωση που ξυπνά γλυκές και όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023, στις 19.30, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Οι γυναίκες του Δήμου Ωραιοκάστρου θα παρουσιάσουν κεντήματα των γιαγιάδων τους και θα κερνούν στον κόσμο παραδοσιακά σπιτικά λικέρ και κεράσματα.

Επίσης, θα χορέψουν συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Κυπρίνου, του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λητής και της Εστίας Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με μουσική, χορό και σνακ για όλους.

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Δωρεάν Πρόγραμμα Πρόληψης Για Την Οστεοπόρωση Στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

xristiana

“Ο Καραγκιόζης Ολυμπιονίκης”, από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Stimolo

xristiana

ChallengEIT: Startups Καλούνται Να Βρουν Λύσεις Στα Μεγαλύτερα Ζητήματα Του Τομέα Της Υγείας Και Του Φαρμάκου

xristiana