ΚεντρικήΜαγειρική

Ραβιόλια με σάλτσα πέστο και ντοματίνια

8/6/2023

Υλικά

Ραβιόλια με τυρί

Λίγο ελαιόλαδο

Ντοματίνια

Σπανάκι

Πέστο

Εκτέλεση

Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε βρασμό. Μαγειρέψτε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, στραγγίστε τα και αφήστε τα στην άκρη.

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τις ντομάτες – σοτάρετε μέχρι να αρχίσουν να «σκάνε», 3 έως 4 λεπτά. Προσθέστε το σπανάκι και συνεχίστε το μαγείρεμα, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαραθεί, 1 έως 2 λεπτά.

Προσθέστε τα μαγειρεμένα ραβιόλια και το πέστο, ανακατέψτε απαλά για να ενωθούν.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Δήμος Θέρμης: Κατάθεση Αιτήσεων Για Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Και Το Κοινωνικό Φαρμακείο

xristiana

Δ. Μαλεβιζίου: Στο Φόδελε, η θεατρική παράσταση «Αυτός ο Άλλος και το Παντελόνι του»

xristiana

Συνεχίζονται Οι Αιτήσεις Για Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Του Τμήματος Χρηματοοικονομικής Και Τραπεζικής Διοικητικής Του Πανεπιστημίου Πειραιώς

xristiana