ΚεντρικήΜαγειρική

Ραβιόλια με σάλτσα πέστο και ντοματίνια

8/6/2023

Υλικά

Ραβιόλια με τυρί

Λίγο ελαιόλαδο

Ντοματίνια

Σπανάκι

Πέστο

Εκτέλεση

Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε βρασμό. Μαγειρέψτε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, στραγγίστε τα και αφήστε τα στην άκρη.

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τις ντομάτες – σοτάρετε μέχρι να αρχίσουν να «σκάνε», 3 έως 4 λεπτά. Προσθέστε το σπανάκι και συνεχίστε το μαγείρεμα, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαραθεί, 1 έως 2 λεπτά.

Προσθέστε τα μαγειρεμένα ραβιόλια και το πέστο, ανακατέψτε απαλά για να ενωθούν.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Το 3o Thessaloniki Tango Party Στηρίζει Τη Συζωή

xristiana

Το βότανο που μειώνει τη φλεγμονή και ενισχύει τη μνήμη στο Αλτσχάιμερ

xristiana

Επιστημονική Ημερίδα συμφιλίωση με τον ιδανικό εαυτό μου 

xristiana