ΚεντρικήΚοινωνικά

Δράση Αιμοδοσίας Του Δήμου Διονύσου

29/5/2023

O Δήμος Διονύσου, συνεχίζει το πρόγραμμα αιμοδοσιών συμβάλλοντας στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3, Άγιος Στέφανος) από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

Παράλληλα σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να ενημερωθεί και να γίνει εθελοντής αιμοδότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών βοηθώντας ασθενείς σε όλον τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για κλείσιμο ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Aιμοδοσίας κ. Ζωή Μαρουλάκη, στα τηλέφωνα: 210 6217830 και 6930071675 και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο email: polyiatreio@dionysos.gr

Κάθε Aιμοδότης, διαθέτοντας δέκα λεπτά από τη ζωή του μπορεί να χαρίσει τη ζωή σε ένα συνάνθρωπό μας.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι τα μέλη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Διονύσου εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και εξασφαλίζουν, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τους ίδιους ή τους οικείους τους.

Λόγω της παρατεταμένης αυξημένης ζήτησης σε αίμα, παρακαλούμε όλους τους Eθελοντές Aιμοδότες να συμμετέχουν στην Αιμοδοσία κλείνοντας ραντεβού.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Μεσολόγγι: Ποδηλατοβόλτες με τον Άγιο Βασίλη την Παραμονή των Χριστουγέννων

xristiana

Βιταμίνη C: Το συστατικό-θαύμα για ενυδατωμένη, φωτεινή επιδερμίδα κάθε μέρα

xristiana

Υψηλότερος κίνδυνος εμφάνισης 17 μορφών καρκίνου για Generation X και millennials σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές

xristiana