ΚεντρικήΚοινωνικά

Δ. Χαλκηδόνος: Ενημερωτική Ημερίδα Για Τη Μεταμόσχευση Αιμοποιητικών Κυττάρων – Μυελού Των Οστών

28/5/2023

Ενημερωτική ημερίδα για τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων – μυελού των οστών διοργανώνει ο Δήμος Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.

Η ημερίδα θα πραγματοποηθεί την Κυριακή 28 Μαϊου 2023 στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κοινοτικό Κατάστημα Αγίου Αθανασίου με κεντρική ομιλήτρια την συντονίστρια μεταμοσχεύσεων του Περιφερειακού Γραφείου του Ε.Ο.Μ. (Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων), Δήμητρα Ζαχαρούδη.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας η συντονίστρια μεταμοσχεύσεων του Περιφερειακού Γραφείου του Ε.Ο.Μ. θα αναλύσει τη διαδικασία της εθελοντικής διαδικασίας να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα λήψης στοματικού επιχρίσματος από όποιον επιθυμεί να γίνει δότης.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Διασύνδεση κοινωνικών υπηρεσιών και δομών του Δήμου Βόλου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ

xristiana

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Για Την Τράπεζα Αίματος

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Ημερίδα για τα Δικαιώματα και τις Κοινωνικές Παροχές των ατόμων με αναπηρία

xristiana