ΚεντρικήΟμορφιά

Vanilla Chrome: Το μεγαλύτερο manicure trend του καλοκαιριού

16/5/2023

Το glazed donut manicure, που έγινε viral και μεγάλη τάση  από τη Hailey Bieber, έχει εμπνεύσει μια σειρά από φρέσκες νέες τάσεις, μία από τις οποίες είναι το vanilla chrome.

Το Vanilla Chrome είναι το μεγαλύτερο nail trend που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει 13,8 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. «Είναι ένα καθαρό mani που ταιριάζει σε όλα τα μήκη νυχιών», λέει η Alexandra Teleki (γνωστή και ως “The Hot Blend” στο Instagram και στο TikTok), που ήταν ο δημιουργός της τάσης. «Όταν πιάνει το φως, δημιουργεί μια όμορφη ασημί σκιά».

Πώς δημιουργεί  το Vanilla Chrome manicure

Για να δημιουργήσει το λαμπερό αποτέλεσμα, η Alexandra Teleki  απλώνει ένα κρεμ βερνίκι gel και ένα top coat για extra λάμψη. «Ανακατεύω δύο σκόνες χρωμίου μαζί για να πετύχω αυτό το ιδιαίτερο φινίρισμα», εξηγεί. «Η πρώτη πούδρα χρωμίου έχει απαλό και περλέ τελείωμα, ενώ η δεύτερη μοιάζει με καθρέφτη, που προσφέρει πιο μεγάλη κάλυψη. Ο συνδυασμός των δύο δημιουργεί ένα πραγματικά ξεχωριστό nail look που αλλάζει ανάλογα με τον φωτισμό.»

https://www.instagram.com/p/CqSlGwIsxXV/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=540

Η Teleki αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η μαγεία του Vanilla Chrome είναι ότι κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος και είναι εξίσου ωραίο σε οποιοδήποτε σχήμα ή μήκος νυχιών.

@thehotblendofficial

Vanilla Chrome Nails at home🫶🍨✨🤍 All products are listed in my bio (Amazon Storefront) also linked some similar products so you can recreate this look at home😊 I hope you enjoy the tutorial! Let me know in the comments if you have any questions 💅 #diynails #vanillachromenails #glazeddonutnails #chromenails #nails

♬ original sound – The Hot Blend

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή βίντεο: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://www.govastileto.gr

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Διαδικτυακή Συζήτηση Με Θέμα «Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα»

xristiana

Δωρεάν Διαδικτυακές Συνεδρίες Διαλέξεων Από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» Για Σχολικούς Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς Και Γονείς Του Νομού Θεσσαλονίκης

xristiana