ΚεντρικήΟμορφιά

Saturday night out: Τι να φορέσεις!

17/5/2023

Είναι Σάββατο βράδυ και φυσικά έχεις κανονίσει έξοδο με τις κολλητές. Είτε σκοπεύετε να περάσετε την βραδιά χορεύοντας σε κάποιο κλαμπ, είτε έχετε κανονίσει να πάτε σινεμά, είτε πάλι σχεδιάζετε να δειπνήσετε σε κάποιο εστιατόριο, ένα είναι σίγουρο…θέλεις να είσαι εντυπωσιακή και να κλέψεις όλα τα βλέμματα χάρη στο στυλ σου. Πως θα το καταφέρεις; Βρίσκοντας παρακάτω τις ωραιότερες προτάσεις για Saturday night looks που θα σαγηνεύσουν!

  • Little black dress

Αν υπάρχει ένα ρούχο που ταιριάζει σε κάθε σαββατιάτικη έξοδο και δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου, τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα το littleblackdress. Όποιο και αν είναι το στυλ σου, το miniφόρεμα σε κάποια από τις εκδοχές του βρίσκεται και στην δική σου γκαρνταρόμπα και αποτελεί μια safeεπιλογή που αναδίδει κομψότητα και θηλυκότητα. Ανάλογα με την περίσταση μπορείς να φορέσεις το μαύρο φόρεμά σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα και λαμπερά αξεσουάρ, αρβυλάκια και leather jacket ή loafers και jean jacket. Αυτού του είδους τα φορέματα είναι must για κάθε βραδινή έξοδο.

  • Ολόσωμη φόρμα

Ακόμη ένα fashion piece που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling καθώς δημιουργεί από μόνο του υπέροχα looks είναι η ολόσωμη φόρμα. Μπορείς να την βρεις σε διάφορες εκδοχές, από άκρως εφαρμοστή, μέχρι αέρινη καμπάνα και να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο. Το ρούχο αυτό θα τονίσει την σιλουέτα σου, ενώ θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με αξεσουάρ σε minimal ύφος και να το αφήσεις να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του look σου.

  • Γυναικείο κουστούμι

Ποιος είπε ότι ένα κουστούμι μπορεί να φορεθεί μόνο ενώσω βρίσκεσαι στο εργασιακό σου περιβάλλον; Τα κουστούμια αν και παραπέμπουν στο ανδρόγυνο στυλ μπορούν να γίνουν άκρως θηλυκά αν φορεθούν με τον κατάλληλο τρόπο. Αναλόγως με την εποχή μπορείς να επιλέξεις ένα σατέν, ένα λινό ή ένα βελούδινο κουστούμι αν θέλεις το ύφασμά του να παραπέμπει σε βραδινό ρούχο και να μην συγχέεται με κάποια στολή εργασίας. Ωστόσο αν επιθυμείς να φορέσεις ένα από τα κουστούμια που προτιμάς και στις πρωινές εξόδους σου μπορείς φυσικά να το μεταμορφώσεις με το κατάλληλο styling. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, φόρεσε λαμπερά αξεσουάρ και τόλμησε να φορέσεις το σακάκι σου χωρίς κάποιο πουκάμισο από μέσα, απλώς και μόνο κλείνοντάς το με μια ζώνη. Αν πάλι δεν διαθέτεις κουστούμι στην συλλογή σου και θέλεις να υιοθετήσεις το στυλ μπορείς να συνδυάσεις κάποια από τα παντελόνια γυναικεία της γκαρνταρόμπας σου με σακάκια που ταιριάζουν στο ύφος και το χρώμα. Θα έχεις δημιουργήσει ένα υπέροχο κουστούμι εύκολα και γρήγορα!

Related posts

Δωρεάν Τεστ Παπ Στον Δήμο Θεσσαλονίκης Με Αφορμή Την Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

xristiana

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διαγωνισμών για νέες μονάδες επεξεργασίας στερεών αποβλήτων με ΣΔΙΤ στην Αττική

xristiana