ΚεντρικήΟμορφιά

Satin Nails: Τα γυαλιστερά, με όψη σατέν νύχια είναι η hot τάση του καλοκαιριού

27/5/2023

Τα τελευταία χρόνια έχει έρθει δυναμικά στο προσκήνιο μια glam τάση από τα ’90s και αυτή δεν είναι άλλη από τα γυαλιστέρα, σατέν υφάσματα τα οποία τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στην γκαρνταρόμπα των γυναικών όλο το χρόνο, κυρίως όμως το καλοκαίρι.

Αρκεί να σκεφτείς τον ρόλο που έχει πλέον το slip dress στην ντουλάπα σου και το πόσο πολύ έχει αγαπηθεί αυτό το φόρεμα από εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.

Για την κομψότητα, τη θηλυκότητα και τον σέξι χαρακτήρα των σατέν υφασμάτων θα συμφωνούσε σίγουρα η Kate Moss. Αυτά τα στοιχεία μεταφέρονται τώρα στον κόσμο της ομορφιάς και συγκεκριμένα στην περιποίηση των νυχιών. Το καλοκαίρι προστάσει νύχια με γυαλιστερή όψη, όπως ακριβώς αυτή του σατέν υφάσματος και η τάση αυτή θεωρείται από τις πιο hot της σεζόν.

Η διάσημη nail artist, Betina Goldstein, η οποία είναι από τις κορυφαίες στο είδος της, δημιούργησε ένα τέτοιο μανικιούρ και το αποτέλεσμα έχει τρομερό ενδιαφέρον. Μάλιστα, η Goldstein μας σύστησε τα “satin nails” μέσω του Met Gala που πραγματοποιήθηκε φέτος και κατά το οποίο τα δημιούργησε για λογαριασμό της ηθοποιού Julia Garner. Από εκείνη τη βραδιά, η φήμη των “satin nails” εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Στο post που έκανε η Betina Goldstein στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους followers της τα βήματα για να μπορέσει κανείς να δημιουργήσει αυτό το trend στο σπίτι. Αρχικά, όπως λέει η ίδια, θα πρέπει να εφαρμόσεις ένα creamy nude βερνίκι ως βάση στα νύχια. Μόλις στεγνώσει εντελώς, εφάρμοσε μια περλέ πούδρα νυχιών στα νύχια η οποία θα χαρίσει και το σατινέ εφέ. Τελευταίο βήμα είναι φυσικά το top coat και είσαι έτοιμη.

Μην ξεχνάς ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις το ίδιο χρώμα βάσης για όλα τα νύχια. Αντιθέτως, κάνε το όπως η Betina Goldstein, πειραματίσου με τους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και με τη λάμψη που θα προσθέσεις.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δεν πετάς ποτέ τίποτα; Μάθε τι μπορεί σημαίνει για την υγεία σου

xristiana

Gua sha tools: Τα διάσημα εργαλεία για μασάζ στο πρόσωπο και καταπολέμηση των ρυτίδων

xristiana

Μεσσήνη: Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Κράτησα τη ζωή μου»

xristiana