ΚεντρικήΚοινωνικά

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 1/5

1/5/2023

Τον εντολέα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς και το κίνητρο, αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία, με τις αρχές να εκτιμούν ότι υπάρχουν δύο ακόμη φυσικοί αυτουργοί, οι οποίοι συμμετείχαν στο έγκλημα.

Μιλώντας τη Δευτέρα στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο γ.γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος προανήγγειλε κι άλλες συλλήψεις, ενώ σημείωσε πως «είμαστε πολύ κοντά στο να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός, δηλαδή αυτός που έβαλε τα λεφτά στο τραπέζι για ένα συμβόλαιο θανάτου». «Νομίζω ότι θα ακολουθήσουν και κάποιες άλλες συλλήψεις» σημείωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εξάλλου, ζητήθηκε η συνδρομή της Europol για να «σπάσουν» με ειδικές τεχνικές και λογισμικά οι διαδικτυακές εφαρμογές με τις οποίες συνομιλούσαν οι δράστες.

Κατά την ίδια πηγή, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έβαλε στο μικροσκόπιο τις σχέσεις 49χρονου υπεύθυνου του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, από το οποίο φέρονται να αγοράστηκαν τα επιχειρησιακά τηλέφωνα των δραστών.

Από το ίδιο κατάστημα είχαν αγοραστεί κάρτες sim από άτομο που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών και το οποίο αναφέρεται στη δικογραφία για τη δολοφονία Καραϊβάζ, χωρίς όμως σε αυτή την περίπτωση να είναι κατηγορούμενος.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Κάντε κλικ στους τίτλους για να διαβάσετε την είδηση που σας ενδιαφέρει.

1.http://Εργατική Πρωτομαγιά: Με μεγάλη συμμετοχή οι πορείες

2.http://Σουδάν: Αεροπορικές επιδρομές στο Χαρτούμ παρά την εκεχειρία

3.http://Πανελλαδικές 2023: Αντίστροφη μέτρηση για τις εξετάσεις – Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και οι αλλαγές στη βαθμολόγηση

4.http://Νίκαια: Δύο συλλήψεις για ληστείες σε μίνι μάρκετ

5.http://Ύδρα: Πρόστιμο 15.000 ευρώ σε 58χρονο που έριξε γάτα από τον πρώτο όροφο.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Related posts

«Η Αγωγή Του Λόγου»: Επιμορφωτικό Εργαστήριο Ορθοφωνίας Και Κινησιολογίας

xristiana

Παρέμβαση ΕΣΑμεΑ στη Βουλή για τον σχολικό εκφοβισμό

xristiana

Παρέμβαση ΕΦΕΤ για τις τροφικές δηλητηριάσεις στη Λάρισα την Κυριακή του Πάσχα

xristiana