ΚεντρικήΚοινωνικά

Fridays’ AI talks: Ομιλίες για θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης – ΔΠΜΣ στην Τεχνητή Νοημοσύνη

9/5/2023

Η σειρά ομιλιών Friday’s AI Talks είναι διαδικτυακές ομιλίες σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες διοργανώνονται από το ΔΠΜΣ στην Τεχνητή Νοημοσύνη που υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Στη σειρά ομιλιών, προσκαλούνται επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο, ερευνητές/τριες και ειδικοί του κλάδου, με στόχο την ανάδειξη θεμάτων σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη. 

“Neural Abstractive Summarization Methods and Applications“, είναι ο τίτλος της ομιλίας του Γρηγόριου Τσουμάκα, Αναπληρωτή καθηγητή στο τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, στις 18.00.

Περισσότερες πληροφορίες και τον σύνδεσμο παρακολούθησης θα βρείτε εδώ.

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

xristiana

Σχέδιο Δράσης για τη λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου από το υπουργείο Υγείας

xristiana

Ανοίγει η αυλαία του 4ου Φεστιβάλ Θεάτρου – Το πρόγραμμα των παραστάσεων

xristiana