ΚεντρικήΟμορφιά

6+1 πολυχρηστικά λάδια που θα λατρέψεις!

19/5/2023

Εάν με ρωτούσες να σου πω ένα αγαπημένο μου προϊόν φροντίδας, θα σου έλεγα το λάδι, πραγματικά για όλες τις χρήσεις!

Όπως και το κραγιόν που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όχι μόνο στα χείλη, αλλά ως ρουζ και σκιά έτσι και το πολυχρηστικό λάδι ενυδατώνει από την κορυφή έως τα νύχια!

Για θρέψη των μαλλιών, ενυδάτωσηπροσώπου και σώματος. Στη λογική και τη φιλοσοφία της “clean beauty” που μέσα σε όλα μιλά και για πολυλειτουργικά καλλυντικά, ώστε να μην υπερκαταναλώνουμε αλλά και να μειώσουμε την παραγωγή συσκευασιών, αυτό το προϊόν είναι σίγουρα στα must haves!

Για βελούδινα πόδια ή και για μασάζ, προτίμησε ένα λάδι που θα είναι λιπαρό, ενώ για τις άλλες χρήσεις ένα ξηρό που απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

Wishlist:

#1.Nuxe – Huile Prodigieuse

Το πολυλειτουργικό ξηρό λάδι Nuxe Huile Prodigieuse, με τα πολύτιμα φυσικά έλαια που περιέχει, θρέφει σε βάθος το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Έχει υπέροχο άρωμα που απλά θα λατρέψετε.

#2.Monoi Tiki Tahiti Pure Naturel

Πολυχρηστικό Λάδι Το παραδοσιακό αυτό λάδι από την Ταϊτή είναι φτιαγμένο από το λουλούδι Tiare που έχει μουλιάσει μέσα σε λάδι καρύδας.

Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί το γνωστό Monoi, ένα εξαιρετικό οργανικό λάδι με 100% φυσικά συστατικά. Ενυδατώνει την επιδερμίδα. Όταν το απλώσουμε στα μαλλιά, τα κάνει απαλά και πιο ανθεκτικά. Ιδανικό για μασάζ καθώς χαλαρώνει τους μύες από την ένταση.

#3.Embryolisse – Beauty Oil

Θρεπτικό και ενυδατικό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Κάνοντας απαλό μασάζ, εφαρμόστε μικρή ποσότητα λαδιού στο δέρμα ολόκληρου του σώματος. Χρησιμοποιήστε το πρωί ή / και το βράδυ μετά το μπάνιο ή μετά το ντους. Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά, ειδικά κατά μήκος και στις άκρες.

#4.Moroccanoil – Dry Body Oil

Aπορροφάται γρήγορα στο δέρμα σας, κλειδώνοντας την υγρασία αμέσως. Ιδανικό και για τις άκρες των μαλλιών.

#5.Youth Lab Dry Oil – Face,Body & Hair All Skin Types

Προσφέρει εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, θρέφει, δίνει λάμψη, καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

Αποτελείται από ένα μείγμα φυτικών ελαίων και λιποδιαλυτών δραστικών που εξασφαλίζει πλούσια δράση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

#6.KORRES – ΕΛΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΛΑΔΙ 3 ΣΕ 1

Βελούδινο λάδι χωρίς σιλικόνες για εντατική θρέψη σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Πλούσιο σε εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο και ενισχυμένο με μίγμα βιταμινών C, E, F & ω-6 λιπαρών οξέων, βελτιώνει τον φυσικό φραγμό λιπιδίων της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας απαλό και ελαστικό δέρμα.

#7.ALEXIA SKIN – Έλαιο Ντεμακιγιάζ, Ενυδάτωσης & Αντιγήρανσης

Ένα multitasker προϊόν που θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να μακρύνουν και θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει, αφαιρώντας το μακιγιάζ σε δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα τη θρέφει, την ενυδατώνει και έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση.

Mε αυτά τα προϊόντα θα λύσεις το πρόβλημά σου, καθώς είναι 3 σε 1!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Related posts

Η πιο θερμή μέρα των τελευταίων δύο χρόνων στο Σίδνεϊ – Πάνω από τους 40 βαθμούς το θερμόμετρο

xristiana

Σταϊκούρας: Στηρίζουμε τους πολίτες για να ενισχύσουμε την ηλεκτροκίνηση

xristiana

Το σώμα μας προειδοποιεί εάν είμαστε εργασιομανείς

xristiana