ΖώδιαΚεντρική

15/5: Ερμής Ορθόδρομος στον Ταύρο μέχρι 11/6 – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο πιο δημοφιλής πλανήτης ο Ερμής αρχίζει την ορθόδρομή του κίνηση στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 11/6. Οι ρεαλιστικές προσδοκίες είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης διέλευσης στον ουράνιο θόλο και ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο θα σας βοηθήσει να κάνετε σκέψεις και να αντιληφθείτε τα μηνύματα που ήρθαν κυρίως τις 3 προηγούμενες εβδομάδες με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα

Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια πολλά γεγονότα μαζεμένα τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένη/ος με τους στόχους σας και όλα θα μπουν σε μία σειρά σιγά σιγά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής ανάδρομος σας ώθησε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας με κέντρο την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ιδανική περίοδος για εσάς μέχρι 11 Ιουνίου με τον Ερμή στο ζώδιο σας, η οποία ενέργεια θα λειτουργήσει βοηθητικά σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως σε ότι αφορά την προβολή και την εικόνα σας προς τα έξω. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής σας έβαλε σε σκέψεις τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά το σκηνικό θα αλλάξει μέχρι 11 Ιουνίου, βοηθώντας σας να εστιάσετε καλύτερα σε τομείς που μπορείτε να οικοδομήσετε περισσότερο σταθερές βάσεις για το μέλλον σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι 11 Ιουνίου σας βοηθά μέσω της διαίσθησής σας να έρθετε σε καλύτερη επαφή με την υλική υπόσταση των πραγμάτων γύρω σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η περίοδος μέχρι 11 Ιουνίου που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δεν θα είναι εύκολος ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σας ωστόσο αυτή η δυναμική θα είναι κατευθυνόμενη προς έναν στόχο καθοριστικά επιτεύξιμο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας μία περίοδο εποικοδομητική και δομημένη, μέχρι 11 Ιουνίου. Η δημιουργία και ανάπτυξη μίας ασφαλέστερης κατάστασης θα είναι ευκολότερη και η ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη θα διευκολύνει οποιαδήποτε διαδικασία χρειαστεί να κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο στόχος με τον Ερμή στον Ζυγό μέχρι 11 Ιουνίου είναι να κάνετε τα πράγματα με απλότητα και με ηρεμία όποιο και να είναι το κόστος. Η περίοδος των 3 προηγούμενων εβδομάδων σας έδωσε την ευκαιρία να δείτε ακόμη πιο αντικειμενικά τα γεγονότα και τα δεδομένα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κάποιες έννοιες θα γίνουν πιο κατανοητές με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι 11 Ιουνίου δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες να λειτουργήσετε πιο ήσυχα και περισσότερο υπομονετικά. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, νέες ιδέες και σκέψεις μπαίνουν σε δράση με τον Ερμή στον Ταύρο 11 Ιουνίου κυρίως σε καταστάσεις που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρίες έρχονται με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι 11 Ιουνίου για να εμπλουτίσετε με μεγαλύτερη θέληση, δύναμη και κίνητρο τα εγχειρήματα και δημιουργήματά σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Ταύρο αναζητάτε μεγαλύτερη ησυχία στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια κάνοντας πράγματα τα οποία θα διευκολύνουν αυτή την διαδικασία. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσει ο Ερμής στον Ταύρο να δώσετε σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Συνελήφθη 45χρονος πατριός που επιτέθηκε με πυρακτωμένο σίδερο στον ΑμεΑ γιο της συζύγου του

xristiana

Braid flower: Το ωραιότερο χτένισμα για όλες τις ρομαντικές ψυχές!

xristiana

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Αυτοί είναι οι κίνδυνοι για τα παιδιά από την κακή χρήση του Διαδικτύου

xristiana