ΖώδιαΚεντρική

11/5: Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί την σύνοδο του Ήλιου/Ουρανού που υπάρχει στον ουράνιο θόλο αυτές τις ημέρες, την ίδια στιγμή που ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. Πρακτικά, η ημέρα έχει έντονη δυναμική, μπορούν να γίνουν πράγματα ωστόσο με δυσκολία γιαυτό, δώστε χώρο και χρόνο σε ότι κινητοποιείται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα κοινωνικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, αν νιώθετε κάπως πεσμένη την ενέργειά σας σήμερα είναι κυρίως λόγω απογοήτευσης και όχι λόγω κούρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι ιδιότητες της αλληλεγγύης και της σύνδεσης είναι έντονες σήμερα γιαυτό μπείτε στη διαδικασία να μοιραστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, με ευελιξία μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση έρχεται στο δρόμο σας αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν έρθει στο προσκήνιο είτε μέσω σκέψεων είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να πάρετε όσο χρόνο πιστεύετε πως χρειάζεται για να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα δώστε χώρο περισσότερο σε ότι σας ευχαριστεί παρά σε κάτι που είστε υποχρεωμένη/ος να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η τάση να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα θα είναι έντονη σήμερα αλλά δεν είναι σίγουρο πως δεν θα δυσκολευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα οι προθέσεις σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες εξαρχής σε οτιδήποτε κάνετε ιδιαίτερα αν πρόκειται να συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στα σχέδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται γενικότερα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα αν επιλέξετε να ακολουθήσετε μια οδό την οποία είτε γνωρίζετε καλά είτε είστε πολύ καλά οργανωμένη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πάρτε το χρόνο σας σήμερα και οργανωθείτε κατάλληλα ώστε να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

1ο Διεθνές Open Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑΜΕΑ- 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στη Κεφαλονιά

xristiana

”Βιώσιμη ανάπτυξη στο Χαλάνδρι σήμερα”: Παρουσίαση των αποτελεσμάτων των συμμετοχικών εργαστηρίων

xristiana

Έντερο: Γιατί η ζάχαρη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του πεπτικού και επιδεινώνει τα ΙΦΝΕ

xristiana